Sponsors

CJVV Klusdag Zaterdag 8 Juli!

26 juni 2017 23:00


Elk jaar rond deze tijd is het weer zover: De CJVV Klusdag. Sommigen zien er elke keer weer naar uit. Want samen klussen is plezier en gezelligheid. Wim de Leu is net klaar met de wandel tweedaagse of er staat al weer een klusdag op het programma. Hij rekent op ons allemaal. Jij mag dit jaar zeker niet ontbreken.

Ook dit jaar gaan we begin van de zomer weer een klusdag doen. Op deze dag gaan we met (hopelijk) weer veel clubmensen allerlei zaken aanpakken die nodig zijn om onze accommodatie mooi en netjes te houden. Deskundigheid is geen vereiste, enthousiasme en clubgevoel wel!

 

Zoals het er nu naar uitziet gaan we vooral aan de slag om de buitenkant van ons gebouw schoon te maken, zodat de schilder er de komende maanden een mooie nieuwe verflaag op kan zetten.

En het schilderen van een aantal kleedkamers is echt noodzakelijk. Het verleden heeft bewezen dat juist het schilderen van de kleedkamers een geweldig project is op deze klusdag.

 

We beginnen weer om 09.00 uur, krijgen van de club een heerlijke lunch, stoppen er mee rond 15.00 uur en gaan dan nog geruime tijd lekker naborrelen! (dit laatste is niet verplicht, maar wel erg gezellig..)

 

Het is wel belangrijk om te weten of je komt, i.v.m. het indelen van de klussen en het aantal lunches.

 

Hopelijk zien we dit jaar weer eens wat nieuwe gezichten: trainers, leiders, spelers en ouders, zou mooi zijn om zoveel mogelijk kleedkamers op deze dag van een frisse verflaag te voorzien!!

 

Dus geef je even op bij mij: wimdeleu@ziggo.nl  of whap even naar 06-48272240.

 

Graag tot ziens op 8 Juli a.s.!

 

Vraag niet wat CJVV voor jou kan doen, maar wat jij voor de club kunt doen!

 

 Wim de Leu.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!