Sponsors

Voetbal & Keeper 3-daagse ‘Play the English way’ bij CJVV!

19 juli 2017 23:00


Ook dit jaar organiseert De Voetbalschool Amersfoort in de laatste week van de zomervakantie weer een Voetbal & Keeper 3-daagse. Deze keer spelen we op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 augustus 'the English way'. Trainen en wedstrijden spelen als een echte Engelse voetbalprof! Deze unieke voetbalactiviteit wordt georganiseerd op ons CJVV sportpark.

Engeland, het land dat voetbal ademt! Oude sterren als Beckham, van Nistelrooij en Ronaldo maakten er furore. Tegenwoordig maken sterren als Pogba, Lukaku, Hazard en Courtois deze competitie tot de sterkste ter wereld!  Tijdens deze 3-daagse trainen wij keihard als Engelse profs en wordt natuurlijk de eeuwenoude Premier League gespeeld!

 

Er zal dagelijks getraind worden van 10:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur.  Tussen 12:00 en 13:00 uur zorgt De Voetbalschool voor een lunch. 

 

Waar het ochtendprogramma in het teken staat van Engelse voetbaltraining, zal het middagprogramma meer in het teken staan van spel-, partij-, toernooivormen en uiteraard de Premier League. 

 

De kosten bedragen € 75,-. Voor dit bedrag krijg je:

  • 12 uur training van professionele trainers, op Engelse wijze.
  • Je krijgt 3 keer een lunch aangeboden.
  • Verschillende prijzen voor de winnaars van spelonderdelen.
  • Een leuk aandenken.

 

Alle kinderen, jongens én meisjes van 5 tot en met 18 jaar, kunnen aan deze 3-daagse deelnemen, of je nu lid bent van CJVV of niet! Dus neem je vrienden mee.


Minimaal 1 deelnemer van dit kamp gaat naar het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse topclub. Dus wil jij topfit beginnen aan het nieuwe seizoen, schrijf je dan nu in via: www.devoetbalschool.nl. Er is op dit kamp maar beperkt plek, schrijf je dus snel in, want: VOL = VOL.

Leden van CJVV ontvangen €7,50 korting op dit bedrag. Hiervoor kan de volgende kortingscode ingevuld worden: DVSCJVV

 

Meer informatie is ook altijd op te vragen bij:
Dennis Been, dennis@devoetbalschool.nl
mobiel 06-50963781

Wist je dat? Je tijdens de vakantie ook in andere weken kan trainen bij De Voetbalschool, ga snel naar www.devoetbalschool.nl voor meer informatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!