Sponsors

CJVV scoort met dames en meisjes voetbal

23 mei 2017 18:15


Het dames en meisjesvoetbal bij CJVV zit niet alleen wat aantal leden betreft in de lift. Ook als het gaat om prestaties. In het afgelopen seizoen werden maar liefst 3 van de 5 teams kampioen in hun klasse. Coördinator Nico van der Linde van CJVV weet wat de sleutel voor dit succes is. “Plezier in voetbal en plezier met elkaar. Onder die omstandigheden groeien onze teams in voetbalvaardigheden en teamspirit. Geweldig om die ontwikkeling bij de dames en meisjes te zien.”

 

Het meidenvoetbal heeft bij CJVV alle aandacht. Onze club is er met gerichte werving in geslaagd een verdubbeling in  het aantal vrouwenleden te realiseren. Daarnaast speelt volgens Nico van der Linde de begeleiding een belangrijke rol. “Door de uitstekende teamleiders, goede trainers en volop aandacht en betrokkenheid wil CJVV de club worden waar meisjes en vrouwen het prettig vinden om bij te horen. Wij zeggen altijd CJVV is the place to be for girls.”

 

De meiden van dames 2 hebben een fantastisch seizoen gehad. Afgetekend kampioen geworden, slechts één keer verloren, de overige wedstrijden allemaal gewonnen. Ook de meisjes onder 15 vierden hun kampioensfeestje. Zij werden evenals dames 2 onbedreigd kampioen, met slechts één verliespartij. “Door enorme teamspirit en gedrevenheid hebben deze speelsters dit resultaat behaald. Niemand stak er bovenuit, samen gingen zij er voor” aldus de CJVV coördinator.

 

De meisjes onder de 13-1, waarvan de meesten dit seizoen pas voor het eerst tegen een bal trapten, hebben ook een enorme progressie doorgemaakt. Ook zij zijn ongeslagen kampioen geworden in hun klasse. De meisjes van onder de 17 zijn op doelsaldo als 2e geëindigd, met het zelfde aantal punten als de nummer 1. Ook zij verloren slechts 1 wedstrijd. Het team MO13-2 is dit seizoen als 4e  gefinisht, maar boeken zo veel progressie dat zij volgend seizoen zeker voor een hogere positie zullen gaan.

 
Nico van der Linde raakt niet snel uitgesproken over zijn meiden teams. “Het was een geweldig seizoen. Ik ben enorm trots op al die meiden die zich zo goed hebben ontwikkeld bij CJVV. Maar wij staan nog steeds open voor nieuwe aanmeldingen van meisjes of dames. Iedereen die altijd al had willen voetballen is welkom. Want CJVV is the place to be for girls.”CJVV Dames 2, kampioen 2016 / 2017.


CJVV meisjes onder 15, kampioen seizoen 2016 /2017.


CJVV meisjes onder 13-1, kampioen seizoen 2016 /2017.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!