Sponsors

Verlies bij CJVV 1, maar ook huldigingen en dankwoorden

7 mei 2017 22:15


Afgelopen zaterdag 6 mei speelde CJVV 1 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Loosdrecht. Hoewel de match met 1-3 werd verloren, kon er toch ook gehuldigd worden en klonken er dankwoorden. De dames werden tijdens de rust gehuldigd. Na afloop werd er afscheid genomen van een aantal spelers van de A selectie.

De dames gingen voor hun kampioenswedstrijd naar Utrecht, waar door een 3-7 overwinning op Odysseus een geweldig feest kon worden gevierd. Met veel toeters en bellen maakte het team haar opwachting op ons sportpark Vermeerkwartier. Tijdens de rust van de wedstrijd van heren 1 werden de dames op het hoofdveld door voorzitter Peter Coenen toegesproken. De bloemen waren dan ook zeer verdiend. Van alle 23 wedstrijden werd deze competitie slechts één keer verloren. Er werden maar liefst 141 goals geproduceerd, terwijl de keepster slechts 12 keer hoefde te capituleren. Proficiat meiden!!!!

 Foto Ietse Horneman

Na de wedstrijd van CJVV 1 was het in de bestuurskamer een drukte van belang. De Club van 100 had voor haar leden een bijeenkomst georganiseerd. Daarnaast verscheen de hele A selectie van Sijtze Wobbes met staf. Er werd afscheid genomen van spelers die lager gaan spelen, elders geluk gaan beproeven of helemaal stoppen. Jammer dat we niet meer in CJVV van hun kunsten kunnen genieten. Peter Coenen had voor elk van de onderstaande spelers een dankwoord.

 

  • Arjen Nawijn,                   derde
  • Pim Kers,                          NSC
  • Rick Klumper,                  vijfde
  • Jeroen van 't Ent,            derde
  • Dylan Wienke                   nog niet bekend
  • Milas Hietkamp,              vijfde
  • Paul Versteeg,                  stopt
  • Paul Bransen,                   wereldreis

 

Dank jongens voor jullie jarenlange inzet voor het vlaggenschip van CJVV. Vooral het kampioenschap van vorig jaar zullen we nooit vergeten.


Foto; Gert van Assen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!