Sponsors

Ab Talen volgend seizoen trainer / coach CJVV B selectie

3 mei 2017 19:30


De Technische Commissie is blij dat zij in de persoon van Ab Talen een opvolger voor Michel de Ridder hebben gevonden. Ab zal volgend seizoen als trainer / coach de B selectie van CJVV zal begeleiden. Ook Ab zelf heeft er zeer veel zin in. Het 2e team van CJVV zal een team worden van talenten die zich hier kunnen doorontwikkelen tot lid van de A selectie.

Ab Talen is een rasechte CJVV’er met een roemrijk verleden binnen de club. Zo heeft hij als actief speler van 1980 tot 1990 deel uit gemaakt van de A selectie. Daarna ging hij als speler afbouwen in het 4e, waarmee hij direct kampioen werd. Later was hij ook nog enige tijd in het 7e te bewonderen.

 

Na beëindiging van zijn carrière werd hij trainer van diverse teams, waarmee steeds goede resultaten werden behaald. In 1999 werd hij trainer van CJVV 2, waar hij 3 jaar mee werkte. En niet zonder succes. In zijn eerste jaar werd hij met dit team direct kampioen en promoveerde naar de 2e klasse. Vervolgens trad hij in 2004 aan als assistent jeugdtrainer aan bij de toenmalige A1. Dit bleef ook niet zonder gevolgen, hij promoveerde met dit team naar de hoofdklasse. Daarna werd hij als assistent trainer toegevoegd aan de A selectie.

 

De laatste jaren kennen wij hem vooral als trainer van het 3e. Het team met de oude meesters, jongens die in het eerste hebben gespeeld, maar nu enigszins aan het afbouwen zijn. Ook hier kon hij veel successen vieren. Zo werd hij kampioen, promoveerde 2 keer en haalde in 2011 de bekerfinale. Kortom, een man die zijn sporen zowel op als in het veld wel heeft verdiend.

 

Het begeleidingsteam van CJVV 2 zal volgend seizoen naast Ab Talen bestaan uit;

  • Wim van Beek, teammanager
  • Hans Arler, assistent scheidsrechter en teammanager
  • Dirk Stoffer, verzorger


Wij wensen Ab, zijn spelers en zijn begeleidingsteam voor komend seizoen veel succes en plezier toe met CJVV 2.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!