Sponsors

Nominaties FC Weiland prestatie bokaal 2017

30 april 2017 9:45


Dit jaar geen personen maar commissies, die zijn genomineerd!

Nominaties FC Weiland Prestatiebokaal 2017

 

Elk jaar wordt door een deskundige jury de vrijwilliger van het jaar gekozen, die daarvoor geëerd wordt met de prestigieuze en inmiddels historische 

FC Weiland Prestatiebokaal.

De winnaar kan zowel één persoon zijn, enkele personen, maar ook een groep of commissie. Dit jaar heeft de jury ervoor gekozen geen individuen te nomineren maar groeperingen en organisaties binnen CJVV, die al vele jaren een geweldige bijdrage leveren aan ons verenigingsleven.

In een maatschappij waarin het individu steeds meer op de voorgrond staat, of zichzelf op de voorgrond plaatst, laten de genomineerde commissies zien hoeveel moois en goeds er kan komen uit samen denken, samen werken en samen realiseren. En dat al vele jaren lang, in voortdurend wisselende samenstellingen, door geweldige clubmensen.

Voetbal is de hoofdmoot bij onze club, maar CJVV is meer dan voetbal alleen. Of, zoals ze in Barcelona zeggen “s que un club 

Hierbij stellen wij graag de genomineerden van 2017 aan u voor:

 

  

Het G-veldvoetbaltoernooi 

In 1990 namen Co van Overbeek en Ab van Zwol het initiatief om op Koninginnedag een veldvoetbaltoernooi voor G-teams te organiseren. In die tijd uniek, want voor voetballers met een beperking was er toen nauwelijks nog veldvoetbal. Dit werd een groot succes.

Spelers en begeleiders beleefden een geweldige dag en het werd een jaarlijks fenomeen. 

Co en Ab hebben inmiddels vele opvolgers gehad, en nog elk jaar beleven veel voetballers en voetbalsters met een beperking weer een geweldige dag.

Het toernooi is enkele jaren geleden verplaatst naar augustus. Op dit moment is de organisatie in de kundige handen van Jaap Hoogendoorn, Dana van der Kamp en Aliene van Loenen.

 

 

De Winterbosloop

Het is inmiddels traditie om het nieuwe jaar af te trappen met de CVV-winterbosloopNaast het lopen zijn de erwtensoep en het rad van fortuin inmiddels onmisbare onderdelen geworden. Strijd om de winst op de 2, 4 en 6kilometer, door jong en oud, een geweldige manier om elkaar na de oliebollen weer te ontmoeten en plezier te hebben.

De eerste loop vond plaats in 1979, op Nimmerdor, in een dikke laag sneeuw.

In de loop der jaren hebben veel bekende CJVV’ers deel uitgemaakt van de organisatie. De laatste jaren is deze in de enthousiaste handen van Martijn, Vincent, Robin, Daniel, Youri, Gert, Michiel, Maarten en Arno.

 

 

Clubblad Op de Stip

Ons prachtige clubblad dat ons op de hoogte houdt van alles wat er op en rond onze club gebeurt.

35 jaar geleden, in februari 1982, verscheen het eerste nummer onder impulsen van Aat Daale, Chris Steijgeren Wim de Leu

Vele redacteuren, vormgevers, schrijvers, columnisten en stickerplakkers hebben in de loop der jaren hun bijdragen geleverd. 

Jacqueline Bronsema is de laatste jaren de kundige vormgeefster, Daniël Gillissen de huidige hoofdredacteur.

Op de Stip is volgens velen het visitekaartje van onze club.

 

 

De Club van Honderd van CJVV

Opgericht in 1989 door Hijmen van Surksum, Gerard van Soeren en Wim van 't Veld, met als doelstelling het initiëren van acties en financiële steun t.b.v. de voetbalclub CJVV.

De leden betaalden, tot de intrede van de euro, 100 gulden per jaar.

Naast structurele steun aan b.v. het G-voetbal wordt er regelmatig een groter bedrag beschikbaar gesteld voor speciale projecten. Zo financierde de club de verlichting op ons hoofdveld, kregen we parasols op ons terras, nieuwe tribunestoeltjes en enkele jaren geleden een prachtige nieuwe bar.

Het huidige bestuur bestaat uit Jan Kreulen, Hans van de geest, Rob zijl en Gert van Assen.

 

 

De Vermeerkamp

De jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen voor onze voetballende jeugd. 

Sport, spel, behendigheid, winnaars en plezier zijn de trefwoorden van dit, ook al, historische evenement.

De eerste editie van deze meerkamp vond al plaats in 1976. Dit was nog op Nimmerdor onder de naam “FC Weiland Twaalfkamp”.

De traditie wil dat elk jaar weer de selectiespelers van ons eerste elftal zichzelf op deze dag presenteren als spel- en teamleiders. En wat is er nou mooier dan een penalty scoren tegen de keeper van ons eerste!

Op dit moment is de organisatie in handen van Arjen en Heddy Posthouwer, die een mooi team van vrijwilligers aanstuurt.

Dit zijn de genomineerden voor de FC Weiland Prestatiebokaal 2017.

Natuurlijk zijn er nog andere commissies binnen de club die genoemd hadden kunnen worden, zoals de geweldige maandagmorgen-schoonmaakploeg o.l.vKeimpe Holtewesdie elke week weer de hele accommodatie schoonmaakt. En wat te denken van Pietske Koops en Jaap Hoogendoorn die de organisatie van de klaverjascompetitie-en toernooien in handen hebben. En zo zijn er nog meer. De jury heeft zich helaas moeten bepreken tot 5 nominaties.

Op de komende vrijwilligersavond op 12 mei a.s. zal bekend gemaakt worden wie van deze toporganisaties met de bokaal naar huis gaat.

 

Hoogachtend,

Jury FC Weiland Prestatiebokaal 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!