Sponsors

Walking Football; een leven lang van voetbal genieten

21 april 2017 20:30


Wel eens van Walking Football gehoord? Dit is een nieuwe spelvorm voor OldStars van 60+. Een leuke manier om te bewegen en ondertussen te blijven genieten van het spelletje dat we altijd zo leuk vonden en vinden. Nog lekker actief zijn, dat willen we toch allemaal wel?

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

 

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te blijven bij de vereniging CJVV.

 

Het bestuur van CJVV heeft besloten te onderzoeken of er onder onze senior leden animo bestaat voor deze spelvorm. Zou jij hieraan mee willen doen? Laat het ons dan even weten. Stuur een berichtje naar freek.vanslooten@kpnmail.nl, of bel naar 06-19985176.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!