Sponsors

Voetbalclininics voor meisjes bij CJVV, Op 19 april; CJVV the place to be for girlz

3 april 2017 16:45


Meisjesvoetbal is in Nederland de snelst groeiende sport. Ook bij CJVV is een heel leuke meisjes jeugdafdeling, waar nieuwe speelsters heel veel plezier met voetballen kunnen beleven.

Nico van der Linde is de jeugdcoördinator van het meisjesvoetbal. "Wij hebben op dit moent al 4 meisjesteams die aan de KNVB competities deelnemen. De meiden hebben in korte tijd heel veel geleerd, het voetballen gaat steeds beter. Prachtig om die ontwwikkeling te zien. Er zitten verschillende talentjes tussen. Maar het belangrijkste is het plezier in samen sporten wat we zien bij deze meisjes teams".

Ook volgend seizoen wil CJVV weer met verschillende meisjesteams aan de KNVB competitie deelnemen. Daarvoor kunnen de meisjes zich nu al opgeven om volgend seizoen mee te gaan doen.

Vele meisjes vinden voetballen wel leuk, maar twijfelen nog. "Daarvoor bieden we nu proeftrainingen aan, zodat meisjes zelf kunnen ervaren hoeveel plezier het geeft om samen met je leeftijdgenottjes tee kunnen voetballen" aldus Nico. "Het geeft niets als je het nog niet zo goed kunt, in de speciale meisjesstrainingen leer je steeds beter om te kunnen gaan met de bal aan je voeten".

De speciale clinics zijn op woensdag 19 april o 17:30 uur. Alle meisjes van 10 tot 17 jaar die nog niet op voetballen zitten maar het wel willen proberen, zijn van harte welkom. Meer informatie? Mail naar Nico van der linde nvdlmkd@casema.nl of bel naar 06-25143711.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!