Sponsors

VRIJWILLIGERSAVOND OP 13 APRIL, GEEF JE NU OP!!!!

27 maart 2018 18:00


Alleen dankzij de inzet van jou en van al die andere vrijwilligers kan CJVV bestaan. Jij maakt het mogelijk dat er gevoetbald kan worden. Voor de vele uren die je vrijwillig en onbetaald steekt in CJVV, willen wij je hartelijk danken. Om als bestuur onze waardering voor jouw inzet tastbaar te maken, organiseren wij een feestelijke avond voor jou en je collega-vrijwilligers op vrijdag 13 april.

Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom in ons clubgebouw. Daarna vertrekken wij met boten van de Waterlijn voor een rondvaart door de Amersfoortse grachten. Thuis eten hoeft niet, want op het programma staat o.a. een heerlijk Italiaans buffet.

 

  • 19:00 uur Welkom in ons Jan Hietkamp paviljoen
  • 19:30 uur Vertrek met de boten van de Waterlijn vanaf CJVV
  • Bij terugkomst zal het Italiaans buffet voor je klaar staan
  • Daarna tot 24:00 uur nog volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Ook zal tijdens deze avond de winnaar van de FC Weilandprestatiebokaal 2018, de prijs voor de vrijwilliger van het jaar, bekend worden gemaakt. De nominaties hiervoor kunt je binnenkort vinden op onze website.

 

Wij stellen het zeer op prijs jou en je partner die avond te mogen begroeten. Dit evenement is bedoeld voor al die vrijwilligers die op structurele basis als vrijwilliger bij onze club betrokken zijn. Zij hebben inmiddels allen per post een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter Coenen en Dik van Leeuwen, namens het bestuur van CJVV.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!