Sponsors

Paul Richard hoofd jeugdopleiding CJVV

3 april 2017 12:00


De technische commissie is verheugd dat met ingang van het seizoen 2017 / 2018 Paul Richard bij CJVV zal aantreden als hoofd van de jeugdopleiding. Hij volgt hiermee Maarten Storm op, die deze functie aan het eind van het lopende seizoen zal beëindigen. Paul tekende een contract met de duur van een jaar, met daarbij de wederzijds uitgesproken intentie tot verlengen. Hij zal ook op het veld actief zijn als speler van de A selectie van CJVV.

De 33 jarig Paul Richard heeft het grootste gedeelte van zijn jeugdopleiding bij de geel/zwarten doorgebracht, destijds nog op het voormalige sportpark Nimmerdor. Als senior verkaste hij eerst naar het Puttense SDC, om vervolgens weer voor 3 jaar zijn opwachting bij CJVV te maken. Na weer een uitstapje van 2 seizoenen Veensche Boys, verdedigde hij nog eens 4 jaar de kleuren van CJVV. In 2012 tekende hij voor AFC Quick 1890. Bij deze laatste club werd hij in 2013 hoofd jeugdopleiding, de functie die hij nu dus bij CJVV gaat bekleden.

 

Hoewel hij ook voor andere clubs speelde, behield hij door zijn regelmatige aanwezigheid altijd de band met de club aan de Rubensstraat. Daardoor voelt deze stap voor zowel hem als voor CJVV toch wel als thuiskomen. Onze club slaagt er de laatste jaren steeds in oud leden als kaderleden weer terug te halen. Zo wordt er na hoofdtrainer Sijtze Wobbes nu weer een belangrijke post bezet door een (oud)speler van de club.

 

Paul hoopt de komende tijd met een ieder persoonlijk kennis te maken. Daarnaast zal er een gezamenlijke start aan het nieuwe seizoen worden gegeven. Wij hopen op een mooie tijd met Paul Richard en wensen hem en jullie allen veel plezier met jullie prachtige werk voor de jeugd van onze club.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!