Sponsors

CJVV sportartikelen door sparen bij JUMBO

14 februari 2017 21:15


Doe nu je boodschappen bij Jumbo en ontvang voor elke € 10 aanboodschappen een sportpunt met een code. Voor de code in op de Jumbo website of neem ze mee naar CJVV en lever ze af in de kantine.

Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar. Vanaf woensdag 15 februari t.e.m. dinsdag 14 maart 2017 kan er bij ALLE Jumbo Supermarkten in Amersfoort gespaard worden voor gratis sportartikelen voor de jeugd en senioren van CJVV!

 

Hoe kan ik sparen voor CJVV?

Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een ‘Sparen voor je Sportvereniging’-sportpunt met een code. Op de website van Jumbo kun je tot en met 14 maart 2017 heel eenvoudig de punten toewijzen aan CJVV. Hoe meer punten er worden verzameld, hoe meer wij kunnen besteden aan sportartikelen.

Doneer hier je Jumbo spaarpunten aan CJVV

Dropboxen

Wanneer je het lastig vindt om zelf de codes op de website in te vullen, kun je de punten ook in de speciale dropboxen inleveren bij de Jumbo of bij CJVV in de kantine. In de JUMBO supermarkten komen boxen te staan waarin de punten kunnen worden verzameld (als er meerdere boxen staan, let dan goed op ons CJVV-logo!). De gespaarde punten kunnen ook bij ons op de vereniging worden ingeleverd.

Tussenstand

Op het moment dat de actie is begonnen kun je de tussenstand volgen op de spaaractie website. Laten we met z’n allen van deze actie een succes maken. Spaar zoveel mogelijk punten en vraag het ook aan je buren, oma en opa, vrienden en collega’s. Alle punten zijn welkom. Hoe meer punten, hoe meer materialen!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!