Sponsors

Sijtze Wobbes verlengt contract met CJVV

1 januari 2019 17:00


Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van CJVV werd bekend gemaakt dat het contract met hoofdtrainer Sijtze Wobbes opnieuw met 1 jaar is verlengd.

De 52 jarige Wobbes is al vanaf medio 2015 als trainer aan de club verbonden, zodat hij in 2019 aan zijn 5e seizoen bij CJVV begint. In het eerste seizoen van deze periode leidde hij zijn selectie direct naar het kampioenschap van de derde klasse. In het huidige seizoen staat CJVV op een keurige 4e plaats van de derde klasse.

 

De trainer komt voort uit de club, waarin hij acht jaar in het eerste team speelde. Na een periode zeven jaar als jeugdtrainer diende hij zijn club vanaf 2004 gedurende vijf jaar als hoofdtrainer. Daarna trainde hij AFC Quick en ASC Nieuwland, alvorens in 2015 terug te keren bij zijn oude liefde CJVV.

 

Voorzitter Peter Coenen toonde zich blij dat de trainer ook volgend seizoen aan zijn club verbonden blijft. “Zijn ambitieniveau past uitstekend bij CJVV. Daarnaast verstaat hij de kunst individuele spelers beter te maken. Dat bewijst hij ook weer in het huidige seizoen. Omdat er nogal wat talentvolle jonge spelers uit de eigen jeugdopleiding in de A selectie zitten, past ook dit uitstekend bij CJVV.”

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!