Sponsors

5 januari 2019 --> De 37e CJVV Winterbosloop!

27 december 2018 10:30


De CJVV Winterbosloop staat open voor leden en niet leden. Dus buurtgenoten, ouders, neven, nichten, kennissen en vrienden, voel je welkom bij deze sportieve opening van het jaar.

Op zaterdag 5 januari zullen de oliebollen wel op zijn, de kerstboom opgeruimd, tijd om de blik te richten op het sportjaar 2019. De winterstop duurt nog even, maar dan mogen we weer de wei in. Op zaterdag 5 januari a.s. mag je alvast op verantwoorde wijze het nieuwe sportjaar openen met de 37e  Winterbosloop van CJVV. Test jezelf en toon aan dat die feestdagen geen invloed op je conditie hebben gehad. Check je teamgenoten en loop gezamenlijk mee. En geniet na afloop van de after-run sfeer in het Jan Hietkamp Paviljoen.

De CJVV Winterbosloop staat open voor leden en niet leden. Dus buurtgenoten, ouders, neven, nichten, kennissen en vrienden, voel je welkom bij deze sportieve opening van het jaar. Loop je niet zelf, kom dan toch om de dappere lopers aan te moedigen. Speciaal voor de supporters staat assistent verslaggever Martijn van Holland in het bos om live verslag te doen van het verloop. Op het veld staat zoals gebruikelijk Gert van Assen met de microfoon om op zijn bekende, met humor doorspekte wijze verslag te doen.

De spelers van CJVV 1 hebben toegezegd ook mee te zullen doen. Voor de jongste lopers is dit dé gelegenheid om met de beste voetballers van CJVV samen een bosloop te doen. We hopen dat vele kinderen van deze gelegenheid gebruik maken. Inschrijfgeld € 3,-.

Programma:

  • 10:30 uur  Begin inschrijven
  • 12:00 uur  2 km wedstrijdloop voor de jeugd - inschrijven € 3,-
  • 13:00 uur  4 km wedstrijdloop dames & heren - inschrijven € 3,-
  • 14:00 uur  6 km wedstrijdloop dames & heren - inschrijven € 5,-

Nadat je gefinisht bent ontvang je een mooi vaantje, een consumptiebon voor een drankje en een bon voor een heerlijke kop erwtensoep. Je loopt dus niet voor niks. Daarna is er tijd voor de traditionele after-run gezelligheid. Daniël Smit leidt weer het fantastische RAD VAN FORTUIN met vele mooie prijzen. Loten voor het Rad zijn al te koop v.a. € 1,00 per plankje. Het geheel wordt natuurlijk weer muzikaal omlijst door DJ-Spekkie (Vincent van Holland), die ook graag jouw verzoekplaatjes draait.

De eerste zaterdag in januari is altijd een feest bij CJVV. Komen dus!

  • Lekker lopen in en om Park Randenbroek
  • Gezelligheid
  • Vele mooie prijzen
  • Meedoen al vanaf € 1,- per plankje (dat zijn 3 kansen!)
  • Familie & vrienden zijn uiteraard welkom

Alvast dank voor jullie deelname en het delen van dit bericht!

Organisatoren: Gert van Assen, Maarten Brasjen, Daniël Smit, Michiel Griffioen, Youri Pot, Anne Messink, André van Rijn, Jan Fokko Munneke, Martijn van Holland, Vincent van Holland, Robin van Holland en Liesbeth Postma


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!