Sponsors

CJVV benoemd Keimpe Holtewes tot erelid

14 december 2016 15:45


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandag werd Keimpe Holtewes (74) tot erelid van CJVV benoemd. Na 53 jaar lidmaatschap werd hij door de Algemene Ledenvergadering in de adelstand van CJVV verheven.

Keimpe Holtewes was ooit toen CJVV in de zestiger jaren in de top van het zaterdagvoetbal speelde, de schrik van clubs als Spakenburg en IJsselmeervogels. Hij scoorde zeer makkelijk, was jaar na jaar topscorer van CJVV 1. Heeft kampioenschappen meegemaakt, enz. Hij kwam tot volle bloei onder leiding van de toptrainer Jan Zwartkruis, die later het nationale team onder zijn hoede kreeg. Maar Keimpe was niet alleen op het veld van grote waarde voor de club. Na zijn actieve voetbalcarrière stortte Keimpe zich vol overgave op het vrijwilligerswerk bij zijn club. Zo was hij o.a. teamleider van CJVV 1, bestuurslid, ledenadministrateur en kantinebeheerder. Nog steeds is hij vrijwel dagelijks op Sportpark Vermeerkwartier te vinden.

 

Toen voorzitter Peter Coenen de spanning langzaam op bouwde had Keimpe nog steeds geen idee dat hij de gelukkige zou zijn. Hij was dan ook zeer blij verrast met deze ere titel. Daarmee komt hij in een illuster rijtje met clubcoryfeeën. Gefeliciteerd Keimpe, namens de hele vereniging!

 

De club koos in de ledenvergadering ook 2 nieuwe bestuursleden. Secretaris Henk Nagelhout en bestuurslid technische zaken Paul Tulp traden af. Dick van Leeuwen en Liesbeth Postma namen hun plaats in het 9 koppige bestuur van onze club in.

 

Dik van Leeuwen (60) is kinderpsychiater. Hij werd benoemd tot secretaris en bestuurslid G afdeling. Liesbeth Postma is manager in de jeugdzorg. Bij CJVV was zij in de Technische Commissie verantwoordelijk voor de senioren selectieteams. In het bestuur zal zij de portefeuille Technische zaken gaan behartigen. Zie voor nadere introductie het vorige nieuwsbericht: http://www.cjvv.nl/1/1579/voorstelling-nieuwe-bestuursleden/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!