Sponsors

Kerstvakantie wordt een feest dit jaar

15 december 2016 12:00


Zaalvoetbal 3-daagse De Voetbalschool

Elke vakantie probeert CJVV in samenwerking met De Voetbalschool een leuk evenement voor onze jeugd te organiseren. Na het succes van voorgaande jaren is er nu weer een zaalvoetbal evenement. We hebben het zelfs nog een dag uitgebreid naar een 3 daags feest.

Van woensdag 27 t.e.m. vrijdag 29 december aanstaande organiseren CJVV en De Voetbalschool voor de vierde keer een Zaalvoetbal 3-daagse in Amersfoort. Vorig jaar was de 3-daagse een groot succes! De kinderen hebben tijdens deze dagen niet alleen plezier, maar worden ook technisch vaardiger. Er zal worden gevoetbald in de sportzalen van scholengemeenschap Guido de Brès, (adres: Paladijnenweg 251, 3813 HX in Amersfoort).

 

Tijdens deze drie dagen zal er nog meer op techniek getraind worden dan in de buitenlucht. Onder begeleiding van professionele trainers van De Voetbalschool zal er getraind worden volgens de Total Soccer Method. Naast zaalvoetbaltraining is er ook ruimte voor vele spel-, partij- en toernooivormen.

 

Het programma tijdens de zaalvoetbal 3-daagse ziet er als volgt uit:

  • 10:00 – 11:00 Techniektraining in de zaal
  • 11:00 – 11:05 Pauze
  • 11:05 – 12:00 Spel-, partij- en toernooivormen

 

Bij voldoende aanmeldingen zullen er 1 of meerdere groepen van 13:00 - 15:00 uur trainen i.p.v. 10:00 - 12:00 uur. De groepsindeling wordt tijdig via de mail kenbaar gemaakt. Groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

 

Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 tot en met 18 jaar. Ook vriendjes of vriendinnetjes die geen lid zijn van CJVV zijn welkom. De kosten bedragen €50,- .

 

Voor dit bedrag ontvangen de deelnemers: 

  • 3 zaalvoetbaltrainingen van professionele trainers 
  • 3 keer een lekker tussendoortje
  • verschillende spelvormen, partijvormen en een toernooivorm 
  • een leuk aandenken aan het eind van de 3-daagse.

 

Leden van CJVV ontvangen €5,- korting op dit bedrag. Hiervoor kan de volgende kortingscode ingevuld worden: DVSCJVV-WINTER.

 

1 deelnemer van de 3-daagse gaat naar het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse profclub. Dus wil jij meedoen aan deze zaalvoetbal 3-daagse schrijf je dan snel in via: www.devoetbalschool.nl!  Voor deze activiteit zijn 72 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang, want: VOL = VOL!

Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij: Dennis Been, mobiel 06-50963781, dennis@devoetbalschool.nl

   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!