Sponsors

Secretaris Henk Nagelhout van CJVV treedt af

29 november 2016 22:45


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van CJVV op 12 december zal secretaris en erelid Henk Nagelhout aftreden als bestuurslid van de club. In totaal diende de 60 jarige bestuurder de club gedurende 22 jaar.

In 1991 trad het toen 35 jarige CJVV lid toe tot het bestuur om daar de taak van secretaris op zich te nemen. De club verbleef toen nog op het sportpark Nimmerdor aan de Leusderweg. Zijn eerste periode van 18 jaar speelde hij o.a. een grote rol bij de planontwikkeling van en verhuizing naar het nieuwe CJVV sportpark Vermeerkwartier. Zo had hij een belangrijke functie bij de totstandkoming van het bestemmingsplan Heiligenbergerbeekdal. Dit resulteerde in het jaar 2000 in een verhuizen naar het nieuwe sportpark Vermeerkwartier. Na een bestuurloze periode van 3 jaar trad hij in 2012 wederom toe tot het bestuur, ook nu weer als secretaris. In deze jaren had hij als lid van de bouwcommissie belangrijke inbreng bij de planontwikkeling van een uitbreiding van de clubaccommodatie. Zo was hij o.a. verantwoordelijk voor de contacten met het gemeentebestuur van Amersfoort. In  november 2013 werd de nieuwbouw opgeleverd en was CJVV een aantal kleedkamers en vergaderruimten rijker.

 

Henk Nagelhout is in het dagelijks leven werkzaam als beleidsmedewerker op het ministerie van infrastructuur en milieu in Den Haag. De club prijst zich gelukkig met het feit dat Henk voorlopig niet van plan is uit beeld te verdwijnen. Zo blijft hij actief als speler van het 45+ team en als clubscheidsrechter. Deze laatste taak oefent de drs. geschiedenis al 25 jaar uit. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 12 december zal het bestuur van CJVV een nieuwe kandidaat secretaris presenteren.
 
                   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!