Sponsors

CROP Samen op koers met CJVV JO13-3

7 november 2016 8:30


Voor ons JO13-3 team begon afgelopen zaterdag zo mooi. Voor hun wedstrijd tegen het Veenendaalse DOVO ontvingen zij van sponsor CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs een prachtige nieuwe voetbaluitrusting. De dag, die toch wat mistig begon, kon voor hen niet meer stuk.

CJVV jeugdleider Arjen Posthouwer nam dankbaar de nieuwe kleding van CROP partner Peter Gooijer in ontvangst. CROP is een echt Amersfoorts accountants- en adviesbureau, vooral sterk in het helpen van familiebedrijven in de breedste zin van het woord. “Ruim 51 jaar geleden startte mijnheer Crop in Amersfoort dit bureau” legt Peter Gooijer uit. “In de loop der jaren is de onderneming uitgegroeid tot het huidige bedrijf, waarin 250 mensen werkzaam zijn in 5 vestigingen in ons land. Maar nog steeds zijn wij een echt Amersfoorts bedrijf”. Zelf speelde hij ooit in het eerste team van SDC Putten. “Maar CJVV is ook een heel mooie club. Een echte familieclub. Dit jeugdteam wordt goed geleid, veel participatie van ouders en een goede sfeer. De slogan van CROP is Samen op koers. En dat vind je terug in dit team dat ook samen op koers is naar hun doel, goede prestaties door plezier in voetballen. Daarin wil ons bedrijf hen graag ondersteunen met een nieuwe voetbaluitrusting met ons bedrijfslogo. Dat vinden zij en ook wij prachtig”.

 

Ondanks dat de jongens er geweldig uit zagen verliep de wedstrijd tegen DOVO niet helemaal zoals gehoopt. Onze jongens staan op de 3e plaats van de ranglijst, maar moesten zaterdag helaas hun meerdere erkennen in het team van DOVO.

In de bestuurskamer worden de contracten namens CROP en CJVV ondertekend door resp. Peter de Gooijer (links) en voorzitter Peter Coenen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!