Sponsors

Schoonderbeek en CJVV perfecte match

31 oktober 2016 8:45


“Het is erg moeilijk voor een stadse club in deze tijd een hoofdsponsor te vinden”, aldus onze voorzitter Peter Coenen. “Daarom zijn wij als club dan ook extra blij in Bouwbedrijf Schoonderbeek voor de komende 6 jaar een geweldige partner te hebben gevonden.”

Afgelopen zaterdag tekenden Bouwbedrijf Schoonderbeek en CJVV de overeenkomst die hen langdurig aan elkaar verbindt. Onze club onderhoudt al decennia een warme band met de bouwwereld. In de afgelopen jaren werd CJVV achtereenvolgens ondersteund door van Zwol, Heijmans en van Wijnen. Met Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek wordt deze traditie nu voortgezet.

 

Directeur Evert Schoonderbeek kent CJVV al lange tijd. “Een heel eigen gemoedelijk en traditionele sfeer. Dat past uitstekend bij onze onderneming. Daarnaast wilden wij graag in dit deel van de stad maatschappelijk actief zijn”. De nieuwe hoofdsponsor hoopt natuurlijk dat CJVV het in de 2e klasse goed gaat doen. “Maar verder moet je als sponsor van het beleid afblijven. Wel vind ik het belangrijk dat de club geleid wordt door een stabiel en evenwichtig opererend bestuur, dat veel maatschappelijke activiteiten ontplooit. En ook dat past weer goed bij ons bouwbedrijf”. Onze voorzitter Peter Coenen vult aan dat zijn club traditioneel geworteld is in de Amersfoortse samenleving. “En ook dat geldt voor Schoonderbeek. Je zou kunnen spreken van de perfecte match. Wij hopen dan ook dat er een echt partnerschap zal gaan groeien”.

 

Ons vlaggenschip CJVV 1 betrad zaterdag voor het eerst in de Schoonderbeek shirts het hoofdveld. De kleding zag er prima uit, maar kon niet verhinderen dat we tegen een 0-5 nederlaag tegen FC De Bilt aan liepen.

© Foto’s CJVV Arie Cijfer

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!