Sponsors

CJVV wedstrijdsecretariaat neemt nooit een baaldag

28 oktober 2016 10:00


Elke zaterdag worden er van ’s morgens vroeg tot eind van de middag wedstrijden gespeeld op het CJVV sportcomplex. Gemiddeld zo’n kleine 26 per zaterdag. Dat zijn dus samen 52 teams, oftewel zo’n ruime 500 spelers. Allemaal krijgen zij een kleedkamer, een speelveld, scheidsrechter, ballen en thee. En alles verloopt soepel, een wanklank is uitzondering.

Wedstrijdsecretariaat

Verantwoordelijk voor de hele planning van zo’n zaterdag is het wedstrijdsecretariaat, bestaande uit de heren Dick van Veelen, Michiel Griffioen en Ties Steen Redeker. Elke woensdag zitten zij bij elkaar en wordt het programma van  komende week en weken gemaakt. Door de KNVB wordt een overzicht van te spelen wedstrijden geleverd. De planningen van de velden, kleedkamers en aanvangstijden moeten echter door CJVV zelf geregeld worden. Dick, Michiel en Ties zorgen dat het elke week weer prima in orde is. Een gouden team.

 

Zij staan dan ook graag voor je klaar wanneer je vragen hebt betreffende (oefen)wedstrijden, ook oefenwedstrijden en scheidsrechters. Wil je iets bijzonders zoals bijvoorbeeld een oefenwedstrijd, zoek dan vroegtijdig contact met het wedstrijdsecretariaat. Liefst 2 weken van tevoren. Verder dient alle communicatie met de KNVB en met het wedstrijdsecretariaat van tegenstanders via het wedstrijdsecretariaat te verlopen.

 

Baaldag

Per seizoen is het voor elftallen uitkomend in de B-categorie eenmaal mogelijk een zogenaamde baaldag aan te vragen. Hiervan kan uw elftal gebruik maken als er bijvoorbeeld te weinig spelers aanwezig zijn. Verzoeken  voor een baaldag worden in de periode van de start van de competitie tot en met het eerste volledige weekend van de maand maart door de KNVB verleend voor wedstrijden die in die periode zijn vastgesteld. Mocht u gebruik willen maken van een baaldag dan verzoeken wij u dit uiterlijk maandagavond via het wedstrijdsecretariaat aan te vragen, dit omdat deze aanvraag uiterlijk dinsdagochtend bij de KNVB binnen moet zijn.

 

Het wedstrijdsecretariaat is te bereiken via wedstrijdsecretaris@cjvv.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!