Sponsors

CJVV presenteert nieuwe hoofdsponsor

27 oktober 2016 10:00


Op zaterdag 29 oktober zal CJVV voorafgaand aan de wedstrijd van CJVV 1 tegen De Bilt onze nieuwe hoofdsponsor presenteren. Tijdens een officieel moment zullen Evert Schoonderbeek van het gelijknamige Bouw- en Aannemingsbedrijf en CJVV voorzitter Peter Coenen een langjarige verbintenis ondertekenen.

Onze club heeft door de jaren heen een sterke band met de bouwwereld gehad. Achtereenvolgens droegen de CJVV spelers de shirts van Van Zwol, Heijmans en Van Wijnen. De laatste blijft de club wel ondersteunen, maar niet meer als hoofdsponsor. Voorzitter Peter Coenen was bij de totstandkoming van de deal nauw betrokken. “Tijdens de afgelopen zomerperiode zijn er gesprekken gevoerd. Tenslotte vonden Schoonderbeek en CJVV elkaar. Wij zijn erg blij deze actieve bouwmaatschappij als partner te mogen verwelkomen. Schoonderbeek is net als CJVV diep geworteld in de Amersfoortse samenleving. Wij vertrouwen er op dat wij met dit partnership ook elkaar kunnen versterken”.

 

Schoonderbeek is een middelgroot bouwbedrijf dat zich richt op projecten in Midden-Nederland , de projectontwikkeling is door geheel Nederland actief. Met circa 55 medewerkers in het bouwbedrijf en circa 25 medewerkers in de timmerfabriek (Houtindustrie De Hoef), bestrijkt Schoonderbeek vele takken van sport in de “bouwsector”. Dit gaat van onderhoud op woningniveau voor beleggers tot grootschalige woningbouw of kleinschalige utiliteitsbouw.

 

Het bouwbedrijf is opgericht in 1922 door de grootvader van de huidige eigenaar Evert Schoonderbeek. De afgelopen decennia heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt, mede doordat de bouwprojecten uit eigen projectontwikkeling, een stevige basis onder het bouwbedrijf hebben gelegd. Kortom Bouwbedrijf Schoonderbeek ontwikkelt en bouwt al decennia in Midden-Nederland.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!