Sponsors

Zijn alle spelerspassen in orde?

26 augustus 2016 13:15


Er is lang naar uit gekeken, maar komende zaterdag gaan weer veel CJVV teams weer van start met de bekerwedstrijden. Natuurlijk zijn we daar klaar voor. De kicksen zitten al in de tas, samen met shirt, scheenbeschermers enz. Maar één ding is daarbij ook nog van belang; is de spelerspas in orde? Want zonder geldige spelerspas mag je niet spelen. Voor de bekerwedstrijden betracht de KNVB enige coulance. Hierover onderstaand bericht van de KNVB.

Voor andere vragen over je spelerspas en de geldigheid daarvan kun je contact opnemen met Heddy Posthouwer; ledenadministratie@cjvv.nl.

Beste lezer,

De competitie in de top is al begonnen en voor de overige teams komt de bekercompetitie eraan. Dit betekent dat de administratie bij de vereniging weer op orde moet zijn en dus ook de spelerspassen.

Door diverse omstandigheden kan het zijn dat nog niet iedereen in het bezit is van een geldige spelerspas. In principe geldt geen pas is niet spelen, maar voor de periode 20 augustus 2016 tot en met zondag 18 september 2016, maakt de KNVB een uitzondering.

Een speler mag ook uitkomen in competitie- en/of bekerwedstrijden, als hij voor de betreffende wedstrijd kan worden toegevoegd aan het digitale wedstrijdformulier en aan de scheidsrechter een geldig legitimatiebewijs kan tonen (paspoort, ID kaart, (brommer)rijbewijs).

Door deze tijdelijke maatregel kan iedereen straks aan de aftrap van het seizoen staan en aan alle wedstrijden meedoen.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling
Operationeel manager
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!