Sponsors

De papiercontainer gaat weg!

26 augustus 2016 8:15


In de afgelopen 4 maanden is er drie keer brand gesticht in onze papiercontainer.

Geachte leden,

 

In de afgelopen 4 maanden is er drie keer brand gesticht in onze papiercontainer. Het bestuur heeft, n.a.v. de laatste brandstichting, een afweging gemaakt tussen enerzijds de welkome geldopbrengst en daar tegenover het werk, kosten en ergernis die deze brandstichtingen voor de club en de beheerder met zich meebrengen. Mede omdat de opbrengsten van de papiercontainer steeds verder teruglopen is besloten te stoppen met de oud-papierinzameling bij CJVV. Met andere woorden, de papiercontainer verdwijnt definitief van ons terrein.

Tot en met a.s. dinsdag 6 september kan er nog papier en karton gebracht worden. Op woensdag wordt hij opgehaald en komt er een einde aan de destijds door Jaap Petrusma gestarte OPA (Oud Papier Actie).

Iedereen bedankt die de afgelopen jaren zijn oude papier bij ons gebracht heeft, het heeft de club in al die jaren toch vele euro’s opgebracht. Jammer dat er op deze manier een einde aan heeft moeten komen.

Wellicht een nuttige tip: onze vrienden van Amsvorde (aan de Leusderweg) zijn blij als u uw oud papier en karton daar naartoe brengt. Zij hebben daar ook een container staan.

Namens het bestuur van CJVV, Wim de Leu.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!