Sponsors

CJVV zoek naar trainers jeugdselectieteams

4 augustus 2016 10:30


Wat is er leuker dan jeugd te helpen met hun voetbalontwikkeling. Te zien hoe ze groeien met de bal aan de voet. Hoe ze steeds beter worden. De trainer is degene die ze hierbij helpt. CJVV is nog op zoek naar trainers voor de volgende selectieteams;
• JO17-2
• JO14-1

Wat wij vragen:

Enige trainerservaring in jeugdvoetbal en/of voetbalervaring op selectieniveau, pedagogisch inzicht en enthousiasme.

Wat wij bieden:

Je maakt deel uit van een team van selectietrainers en bent zelfstandig verantwoordelijk voor training en coaching van het team. De jongens staan klaar om te starten! Tijden in overleg. Vergoeding afhankelijk van kennis/ervaring. Mogelijkheden voor doorgroei en opleiding. Veel voldoening van je werk op het voetbalveld met de CJVV talenten.

Jouw reactie:

Geef je snel op bij hoofd jeugdopleidingen CJVV, Maarten Storm, 06-21803553; m.g.storm@kpnmail.nl

Overigens hebben wij nog veel meer vacatures voor trainer en leider bij de niet selectie teams. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die de jongens (en meisjes) trainen of begeleiden. Een ontzettend leuke taak. Ben jij degene die voetballen voor hen mogelijk gaat maken? Uit naam van al die jeugd en kinderen die volgend seizoen graag willen voetballen vragen wij je; GEEF JE NU OP ALS TRAINER OF LEIDER. Aanmelden bij jeugdcommissie@cjvv.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!