Sponsors

Aart van den Hazel op 70 jarige leeftijd overleden

26 juli 2016 14:30


Op 23 juli is overleden ons trouwe CJVV lid Aart van den Hazel. Aart was al langer ziek, maar de afgelopen dagen is hij erg snel achteruit gegaan, sneller dan door zijn geliefden verwacht. Ondanks dat de familie erg verdrietig is, is er ook enige opluchting dat de hem langer lijden bespaard bleef. Aart is 70 jaar geworden.

Aart is al heel lang lid van CJVV. Twee jaar terug ontving hij nog de gouden CJVV speld ter gelegenheid van zijn 50 jarig lidmaatschap. Aart van den Hazel speelde in de jeugd bij HVC. Bij het bereiken van de senioren leeftijd kwam hij naar CJVV. Jan Zwartkruis haalde hem direct bij zijn selectie voor het eerste. Hij zag snel het talent bij de snelle buitenspeler. Zo maakte Aart deel uit van het team dat in maart 1967 kampioen werd en naar de hoogste afdeling (2e klasse) van het zaterdagvoetbal promoveerde. Ook nadat hij de verschrikkelijke diagnose had gekregen was hij nog met regelmaat op ons sportpark te vinden. Wij herinneren Aart van den Hazel als een echte voetbalvriend.

Boven de rouwkaart staat “Wat had je deze wedstrijd heel graag willen winnen”.

De afscheidsdienst wordt gehouden op zaterdag 30 juli om 15:00 uur in aula 2 van het crematorium Amersfoort, Dodeweg 31, 3832 RE Leusden. Voor de ceremonie is er gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen. Na afloop van de dienst bent u welkom in de koffiekamer van het crematorium, voor een samenzijn met de familie en is er gelegenheid tot condoleren.

Bestuur van CJVV.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!