Sponsors

Speel je pa door de stokken…… Inschrijving van The battle of the ages start vandaag

11 juni 2018 12:00


Zaterdag 16 juni is de dag van het grote slotfeest. Die dag is er nog zo'n echte CJVV traditie: The battle of the ages, oftewel speel je vader door de stokken. Teams kunnen zich nu opgeven.

Voor de jeugd wordt het seizoen 2017 - 2018 op 30 juni écht afgesloten met de traditionele Vermeerkamp. Een geweldig feest met tal van leuke attributen die met voetbal te maken hebben.

Wij hebben gemerkt dat bij vele teams de behoefte leeft om samen als team het seizoen af te sluiten. Dit kan dan op zaterdag 16 juni. Houd a.u.b. die datum dus nu al vrij voor The Battle.

The battle is een leuke wedstrijd tussen bijvoorbeeld het jeugdteam en de ouders of het jeugdteam en de begeleiding o.i.d. 

Vanaf 11:00 uur staan er 4 velden ter beschikking. Per veld zou je 2 wedstrijdjes op een half veld kunnen spelen, zodat je bijvoorbeeld 7 tegen 7 kunt spelen. Voor doeltjes wordt gezorgd. Daarna kunnen jullie als team ook gelijk aansluiten bij de kampioenshuldigingen, uitreiking van individuele prijzen en de hamburgers en worstjes.

Programma voor 16 juni 2018:


  • vanaf 15:00 uur    The battle of the ages, jeugdspelers tegen ouders en/of begeleiding
  • Vanaf 17:00 uur    Groot CJVV Slotfeest met huldigingen van kampioenen en individuele prijzen.

  

Vanaf nu is inschrijven mogelijk. het verzoek is of de leiders de inschrijving willen verzorgen. Dus ouders, neem contact op met de leider. Als het team dit een leuk plan vindt stuurt de leider een mail naar Cees Voorburg (thebattle@cjvv.nl) en geeft hij/zij aan om welk team het gaat. Cees maakt dan een veldplanning voor de periode vanaf 11:00 uur. De hele CJVV accommodatie is beschikbaar voor het hele gezin tijdens The battle of the ages. Deelname uiteraard gratis!

Kortom, dit belooft weer een geweldig leuk evenement te worden. Neem daarom nu contact op om jouw team in te schrijven.

Met vriendelijke groet, het slotfeest comité, Cees Voorburg en Arjen Posthouwer


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!