Sponsors

[MIX Toernooi] Wegens te weinig aanmeldingen kan dit toernooi helaas niet door gaan.

2 juni 2016 9:15


Na afsluiting van de verschillende competities organiseert CJVV jaarlijks het traditionele Mix Toernooi. Gelegenheidsteams spelen op een half veld met 7 tegen 7 (6 veldspelers en één keeper). Ieder lid kan inschrijven, spelers hoeven niet per se lid van CJVV te zijn. Zo speelden voorgaande edities bijvoorbeeld familieteams tegen een team van bedrijfscollega’s. Teams mogen bestaan uit alleen mannen, alleen vrouwen of gemengd. De minimumleeftijd is vanaf B-junioren (15 jaar).

Wegens te weinig aanmeldingen kan dit toernooi helaas niet door gaan. 


Elk team is verplicht om minimaal 1 scheidsrechter te leveren. In het wedstrijdprogramma zal voor elke wedstrijd een team worden aangewezen dat er voor moet zorgen dat die wedstrijd gefloten wordt. Daarbij zal er voor gezorgd worden dat een team niet hoeft te fluiten op het moment dat het zelf een wedstrijd moet spelen.

Het toernooi zal starten om 10.00 uur en zal tot ongeveer 15.00 uur duren.  Het wedstrijdschema en of er in poules wordt gespeeld, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Gespeeld wordt volgens de normale veldspelregels met uitzondering van buitenspel.

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 1 juni a.s. De inschrijving bestaat uit 2 handelingen:

  1. Per mail aanmelden bij Evert Nawijn (enawijn@ziggo.nl) onder vermelding van de naam van de contactpersoon en de naam van het team
  2. Het storten van een borgsom van € 20,- op het CJVV-rekeningnr. NL33.RABO.038.22.01.965 onder vermelding van ‘MIX-toernooi’. Pas als de borgsom is ontvangen, is de aanmelding gedaan! De borgsom krijgt elk team na deelname aan het toernooi terug. Teams die zonder afmelding wegblijven, zijn de borgsom kwijt.

Het wordt vast weer een geweldig feest. Dus schrijf je snel in met een team van je (voetbal)vrienden, familieleden, collega’s, kaartclub enz. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!