Sponsors

CJVV kampioen na overwinning op directe concurrent Odysseus ‘91

18 mei 2016 9:45


Wat een geweldige zaterdag was het. In een geweldige ambiance met veel publiek en sfeer, slaagden onze jongens van CJVV 1 er afgelopen zaterdag in het kampioenschap van de 3e klasse te behalen. De wedstrijd tegen Odysseus ’91 eindigde in een 4-0 overwinning voor de Amersfoorters.

Voor alle foto’s van deze geweldige dag in de CJVV historie, klik hier. Met dank aan onze huisfotograaf Paul Tulp

Onder luid tromgeroffel, gazang, vuurwerk en vlagvertoon verschenen de spelers op het veld.


Beide teams hadden vooraf nog kans op de titel. Odysseus ‘91 had slechts 2 punten achterstand en zou bij een overwinning het feest kunnen vieren. Toch waren de vele honderden Amersfoortse toeschouwers vol vertrouwen in de goede afloop. De vreugde was groot toen Pim Kers al in de 3e minuut de 1-0 liet aantekenen. Maar de wedstrijd was daarmee echter nog niet gespeeld. Odysseus ’91 drong sterk aan. Doelman Arjen Nawijn voorkwam met een geweldige redding nog een doelpunt van de Utrechters. In de tweede helft was het gejuich bij de 2-0 van wederom Pim Kers tot in de verre omgeving van Sportpark Vermeerkwartier hoorbaar. Snel volgde de derde treffer van Kers, waarmee zijn seizoentotaal op 25 doelpunten kwam.


Ten slotte voltooide invaller Matthijs Nieman de wedstrijd met een kopgoal en kon het feest beginnen.

Voorzitter Peter Coenen reikte na afloop de kampioenschaal aan het team uit. Uitgedost in kampioenspolo’s en -shawls namen de spelers en begeleiders onder luid gejuich de schaal in ontvangst. Het feest kon beginnen. Het bleef nog lange tijd onrustig in het Jan Hietkamp paviljoen van CJVV.

Onderstaand een dankwoord van de voorzitter voor allen die dit geweldige feest mogelijk maakten.

Beste Leden en supporters van CJVV,

Zaterdag 14 mei 2016 wordt CJVV kampioen van de 3e klasse. Vol overtuiging is de wedstrijd gespeeld en we waren terecht de beste van de gehele competitie met alle respect natuurlijk voor al onze opponenten. Wat een team, wat een staf en wat een mensen, wat een supporters. Een mooier decor was niet denkbaar. In één woord geweldig.  Dank jullie wel!

En vooral ook de mensen die het feest mogelijk maakten. Onze mensen van de bar en de snacks, de muziek, de schoonmaak, de accommodatie,  de ceremonie en de cadeaus. Ik noem het zo, omdat ik nu vooral niemand wil vergeten.  Ik heb ontzettend genoten en ben trots op wat we met z’n allen op het moment suprême hebben neergezet.

Fijne dagen en hartelijke groet!

Peter Coenen

Voor alle foto’s van deze geweldige dag in de CJVV historie, klik hierMet dank aan onze huisfotograaf Paul Tulp

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!