Sponsors

CJVV 1 kan zaterdag a.s. al kampioen????

4 mei 2016 13:15


Na de uitslag in Soesterberg waar Odysseus afgelopen zaterdag zeer verrassend 2 punten liet liggen, is de spanning voor ons eerste team toegenomen. Zaterdag gaan wij naar Soeterberg. Bij winst van ons team en puntverlies van Odysseus en IJFC zou CJVV zaterdag al kampioen kunnen worden.

Het zou geweldig zijn als we daar met heel veel CJVV’ers bij zouden kunnen zijn. Daarom roept het bestuur alle leden, supporters, relaties en pers op om zaterdag naar Soesterberg te komen. Om 14:30 uur begint de wedstrijd tegen ’t Vliegdorp. Toeters en bellen meenemen, vlaggen en ander aandachttrekkend materiaal ook zeer welkom. Steun onze jongens in de laatste periode, zodat zij het zo fel begeerde kampioenschap binnenhalen. Adres; Sportpark Kerklaan, Kerklaan 2, SOESTERBERG.

Het bestuur heeft zich inmiddels ook beraden over de festiviteiten bij een eventueel kampioenschap komende zaterdag. Indien wij zaterdag kampioen zijn, worden spelers en begeleiding tussen 18:30 en 19:00 uur op ons sportcomplex verwacht. Aankomst met een bijzonder vervoermiddel. Het kampioensbal zal dan wellicht al zijn begonnen, maar is pas compleet als we onze jongens ook werkelijk kunnen binnenhalen.

Het spreekt vanzelf dat alle CJVV’ers en supporters om 14:30 uur in Soesterberg en bij een eventueel kampioensschap vanaf ca. 18:00 uur in de kantine c.q. terras worden verwacht.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur, Peter Coenen, Evert Nawijn en Freek van Slooten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!