Sponsors

CJVV Slotfeestdag op 16 juni a.s. begint met Happy Hour!!!

12 juni 2018 12:15


Happy Hour van 16:00 tot 17:00 uur!!!

Het seizoen 2017 - 2018 is nu bijna ten einde. Alleen ons eerste speelt nog in de nacompetitie. Daarom kijken we nu al vooruit naar de afsluiting van het seizoen. Noteer dan ook nu alvast 16 juni in je agenda als datum voor het grote slotfeest van het seizoen 2017 - 2018. Gezellig met je hele team. Wat is er leuker.....

Elk jaar sluiten we ergens in juni het seizoen af met een groots slotfeest. Dit jaar is hiervoor zaterdag 16 juni geprikt. Als het goed gaat is dit de laatste dag van waarin ons eerste strijdt om een plaats in de tweede klasse. Reserveer die dag nu alvast in je agenda, want het belooft een hele leuke dag te worden. Daarbij kun jij uiteraard samen met je teammaten (en ouders indien van toepassing) niet ontbreken. Want een voetbalseizoen sluit je immers ook gezellig samen af.

Ook voor dit jaar is er weer een heel leuk programma samengesteld, voor jong en oud, voor elk wat wils. Alleen kunnen we op 16 juni niet de Vermeerkamp plannen in verband met beschikbaarheid van velden. Daarom op deze dag alleen het slotfeest.

  • van 16:00 - 17:00       Happy Hour
  • vanaf 17:00 uur:         Groot CJVV Slotfeest

Huldigingen van kampioenen, uitreiking individuele prijzen, hotdogs, hamburgers & drinken, veel gezelligheid enz. 

 

Namens de voorbereidingsgroep, Cees Voorburg, Evert Nawijn en Arjen Posthouwer.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!