Sponsors

Doortrainen tijdens de zomerperiode

29 april 2016 9:30


In het verleden is gebleken dat veel teams geen zin hebben in een zomerstop. De echte voetballers willen gewoon doortrainen, ook al is het hartje zomer. Regelmatig werd de Technische Commissie dan ook bestookt met verzoeken op dit gebied. Doortrainen in de zomer was in het verleden niet mogelijk, omdat ons gebouw vanaf eind juni tot midden augustus werd afgesloten.

Vanaf dit jaar willen wij in deze periode echter het doortrainen mogelijk maken. Elke woensdag van 18:00 uur tot 23:00 uur zal er getraind kunnen worden. De materialen zullen beschikbaar zijn en uiteraard weer worden ingenomen. Ook de kantine zal in deze periode open zijn. Kleedruimten zullen niet beschikbaar zijn, omdat dit te veel onderhoudswerk en toezicht vraagt. Deze is op dat moment niet beschikbaar is.

Veld 1 zal in deze periode worden voorzien van een nieuwe kunstmat, maar de 3 andere velden zullen wel beschikbaar zijn. Op elk veld kan op 2 halve veldjes een partijvorm worden gespeeld. Per woensdagavond kunnen zo dus 6 teams tegelijk op ons sportpark terecht. Er is besloten dat we niet met reserveringen gaan werken. Per avond kan bekeken worden welk veld er beschikbaar is. Mochten ze alle 6 in gebruik zijn, kun je besluiten even te wachten tot het eerste team is uitgetraind.

De Technisch Commissie hoopt met deze regeling te voorzien in een behoefte die al lang binnen onze club leefde. Veel plezier mat deze zomerse trainingen.

Namens de Technische Commissie van CJVV, Paul Tulp, bestuurslid Technische zaken, CJVV Amersfoort. Eventuele reacties naar; familie@ptulp.nl of 06-41745989. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!