Sponsors

21 mei 2016, Benefietwedstrijd Joey Snijders en familie!

22 april 2016 11:30


15 februari 2015 is een dag die velen in Amersfoort en omstreken nooit zullen vergeten. In extreme mate geldt dit voor Joey Snijders, zijn familie, Rosalie en al zijn dierbaren. Na een hersenbloeding achter het stuur, kreeg Joey een verschrikkelijk ongeluk. U kent het verhaal ongetwijfeld. Na een lange en spannende tijd, waar hij voor zijn leven vocht, is de revalidatie inmiddels in volle gang. Helaas is het in ons land niet zo geregeld, dat een familie in dit proces voldoende financiële steun ontvangt om de beste zorg te realiseren en Joey een zo goed mogelijk bestaan te bieden.

Daarom wordt er op 21 mei 2016 op het sportpark van VVZA Amersfoort een benefietwedstrijd georganiseerd tussen een team bestaande uit Amersfoortse ploeggenoten/trainers/prominenten enerzijds en GVVV ploeggenoten anderzijds.

LAAT UW KIND DIT NIET MISSEN!

Vanaf 13 uur deze dag, wordt er een Clinic gegeven van circa 90 minuten op veld 2 en 3. Niemand minder dan Gert Kruys (oud FC Utrecht) en Rob Zomer (zeer ervaren trainer) gaan deze geweldige middag begeleiden. Maar zij doen dit niet alleen. Zij worden namelijk geholpen door toppers Rick Kruys (oud FC Utrecht, nu Excelsior), Gianluca Nijholt (oud FC Utrecht, nu VVV Venlo) en Bart Vriends (oud FC Utrecht, nu Go Ahead Eagles).

 

Op een speelse manier krijgen de kinderen een toptraining, die zijn weerga niet kent. Dit willen wij natuurlijk zoveel mogelijk kinderen aanbieden, maar let op, er is ruimte voor maximaal 80 kinderen en de lijst loopt steeds sneller vol. Meld u kind z.s.m. aan via voetbalclinic@keeponfightingnah.nl! De kosten voor deelname bedragen 10 euro per kind, het programma passen wij aan, op basis van de aangemelde leeftijden van alle deelnemers. Dus wacht niet langer, bied uw kind een geweldige ervaring aan en help daarbij Joey verder in zijn revalidatie. Een betere win-win situatie is er niet! Tot de 21e

 

Voor meer informatie over de dag zie www.keeponfightingnah.nl

 

Aanwezigheid van de profvoetballers is afhankelijk van nacompetitieverplichtingen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!