Sponsors

CJVV in de media over de Johan Derksen uitspraken

18 april 2016 21:00


De uitspraken van Johan Derksen zoals gedaan in het TV programma Voetbal Inside, hebben de afgelopen week heel wat stof doen opwaaien. Je kon geen actualiteitenprogramma of talkshow op radio of TV aan zetten, of het ging over de uitspraken van deze zelfbenoemde voetbalkantinegoeroe. Zelfs ministers en premier moesten reageren. Als het bedoeld was om een maatschappelijk debat op gang te krijgen lijkt deze missie volkomen geslaagd.

Ook CJVV speelde een rol. In het EO radio 1 programma “Dit is de dag” was onze voorzitter afgelopen maandag in de studio aanwezig voor een gesprek met Renze Klamer. Hij werd alom geprezen voor de genuanceerde opstelling van CJVV in de hele discussie. Peter wees bijvoorbeeld over het stringente handhavingsbeleid en de rol van het BOKS team. De foto is een screenprint van het gesprek met Peter die in de radiostudio.

Dit radiogesprek leverde vervolgens weer contact met andere media op. Zo werd er door 2 andere talkshows contact gezocht om hier op TV over door te praten. Dit is er tot nu toe niet van gekomen. Ook werd Peter benaderd door het landelijk dagblad NRC. In een paginagroot artikel was Peter in de gelegenheid om het standpunt van onze vereniging toe te lichten. Ook werd Dana van de Kamp van het BOKS team benaderd om nadere toelichting te geven op de rol die het BOKS team binnen CJVV kan spelen. Klik hier om het hele artikel te lezen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!