Sponsors

Deadline voor uit- en overschrijvingen; 15 juni

15 mei 2018 10:45


Het einde van het voetbalseizoen nadert alweer. Natuurlijk hopen we dat je een leuk seizoen hebt gehad. We hopen uiteraard ook dat je ook volgend seizoen als lid van CJVV plezier aan de voetbalsport zult beleven. Mocht je onverhoeds toch weg willen, of twijfel je nog, lees dan onderstaande goed door.

Opzeggen voor 15 juni

Alle opzeggingen dienen voor 15 juni bij de ledenadministratie binnen te zijn. Voor leden die zich willen overschrijven naar een andere club: ook hiervoor moet de opzegging voor 15 juni bij de ledenadministratie binnen zijn. Wanneer je op of na 15 juni opzegt ben je € 60 administratiekosten verschuldigd. Indien je op of na 1 september nog wilt afzeggen dien je de contributie voor het hele seizoen te voldoen. Afmeldingen bij leider of trainer worden niet geaccepteerd. Dit om elk misverstand over opzegging en doorlopende contributieverplichtingen te voorkomen.

Hoe kan je opzeggen als lid?

Door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@cjvv.nl of het formulier invullen op de CJVV website: klik hier. Bij laatstgenoemde link is ook de vernieuwde procedure voor het overschrijven te vinden.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, mail dan gerust naar ledenadministratie@cjvv.nl.

Met vriendelijke groet namens de ledenadministratie CJVV,

Lars Verweij. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!