Sponsors

Voetbal & Keeper 3-daagse De Voetbalschool Amersfoort

18 april 2016 20:45


In de meivakantie organiseert De Voetbalschool voor het vierde achtereenvolgende jaar een voetbalkamp, op de velden van CJVV. Naast spelers zijn ook keepers weer van harte welkom!

Deze 3-daagse voetbal- en keepersactiviteit vindt plaats op maandag 2, dinsdag  3 en woensdag  4 mei. Inschrijving is toegankelijk voor kinderen (jongens én meisjes) van 5 t/m 18 jaar, ongeacht bij welke vereniging je speelt. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom.

Er zal dagelijks getraind worden van 10.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur. Waar het ochtendprogramma in het teken staat van techniek/keeperstraining, zal het middagprogramma meer in het teken staan van spel-, partij- en toernooivormen. Tussendoor zorgt De Voetbalschool voor een lunch.

De kosten bedragen € 75,- Voor dit bedrag krijg je:

  • 12 uur training van professionele trainers
  • 3 keer een lunch
  • een leuk aandenken van De Voetbalschool.

Leden van CJVV ontvangen € 7,50 korting op dit bedrag. Hiervoor kan de volgende kortingscode ingevuld worden: DVSCJVV.

Daarnaast gaat 1 deelnemer van dit kamp naar het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse topclub. Dit voetbalkamp wil je dus echt niet missen! Wil je in de meivakantie trainen als een profvoetballer, wacht dan niet langer en schrijf je in via de website: http://devoetbalschool.nl/nl/events/20160502/voetbal-keeper-3-daagse-de-voetbalschool-amersfoort

Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij Dennis Been, mobiel 06-50963781.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!