Sponsors

CJVV jeugd scoort met Scoren voor de club

11 april 2016 9:00


Vanaf 25 april tot 22 mei zal onze CJVV jeugd proberen zo veel mogelijk geld te verdienen voor hun eigen jeugdafdeling. Wat zou het mooi zijn als we eens wat extra’s voor onze CJVV jeugd zouden kunnen doen. Iets extra’s waarvan alle CJVV jeugdteams (selectie en niet selectie) profijt zouden kunnen hebben. Hierbij zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan extra trainingsfaciliteiten e.d. De jeugdcommissie wordt voor extra faciliteiten vaak beperkt door de gelimiteerde financiële mogelijkheden. Maar onze mooie jeugdafdeling verdient goede middelen. Samen met u wil onze jeugd zelf daarvoor gaan zorgen met de actie Scoren voor de club!

De “Scoren voor de club” is heel aantrekkelijk. Mensen vinden het leuk om een vakje open te krassen en een klein bedrag te storten  voor de sport van de kinderen. De opbrengst is helemaal en alleen bestemd voor de jeugd van onze club.

 

Hoe werkt “Scoren voor de club”?

Voor elk teamlid is er een scoreboekje met 25 krasvakjes. Onder elk krasvakje is een geldbedrag verborgen variërend € 1 tot € 2,50. De bedoeling is dat de leden met dit boekje langs familie zoals vader, moeder, opa, oma, broers, zusters, neven en nichten en verdere familieleden gaan. Maar ook vrienden, vriendinnen, de meester of juffrouw op school, de buren die men kent kunnen een vakje krassen.

 

Wanneer iemand deelneemt aan deze actie krast hij of zij een vakje een vakje open en daaronder komt een sponsor bedrag te voorschijn. Dit bedrag wordt ontvangen en gestopt in een speciale geld envelop. Als dank voor deelname ontvangt de krasser een set korting coupons voor diversen attracties zoals dolfinarium Harderwijk, Ponypark Slagharen en andere parken. Aan het eind van de actie worden de scoreboekjes weer bij de leider ingeleverd, samen met het opgehaalde bedrag.

 

Voor onze spelers die hun best gedaan hebben zo veel mogelijk krasvakjes te verkopen, zijn met de actie mooie prijzen te verdienen. Zo krijgt het team dat het meest heeft opgehaald een compleet verzorgde barbecue aangeboden door de “Scoren voor de club” organisatie. Maar ook individueel zijn er mooie prijzen te verdienen. De spelers die de meeste krasvakjes hebben verkocht maken kans op vrijkaarten voor een wedstrijd van FC Utrecht of voetbalschoenen, of een trainingspak e.d.

 Op de vrijdagavonden 15 en 22 april zal er een instructie voor de leiders worden gehouden in de CJVV kantine. Op deze avond kunnen dan gelijk de boekjes per team aan de leiders worden uitgereikt.

 

Organisator van deze actie is jeugdcommissielid Nico van der Linde, bereikbaar via telefoon 06-25143711 of via mail nvdlmkd@casema.nl. Alle ouders zullen ook geïnformeerd worden. Gevraagd wordt hun zoon of dochter bij de actie te begeleiden. Ook de ouders zijn zeer belangrijk voor het slagen van deze actie.

 

Met vriendelijke groet, Nico van der Linde, lid jeugdcommissie CJVV

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!