Sponsors

FC Weiland Prestatiebokaal (vrijwilliger van het jaar)

16 maart 2016 14:00


Afgelopen vrijdag op de Vrijwilligersavond was het dan eindelijk zo ver: tussen het lopend buffet en de pubquiz in werd bekend gemaakt wie dit jaar de winnaar van de FC Weiland Prestatiebokaal is geworden, oftewel de vrijwilliger van het jaar!


Namens de jury las Michiel Beumer het juryrapport voor. Er waren dit jaar zoals al eerder vermeld 4 genomineerden. Jan Hop viel helaas, zoals al aangekondigd, af omdat hij, naast zijn vele vrijwillige inzet, toch in de eerste plaats een betaalde kracht is. En volgens de jury staat in de uit 1979 stammende reglementen dat je dan niet in aanmerking kan komen voor de prijs. Jan probeerde het tij nog te keren door samen met Marco deze avond bardienst te draaien, maar dit mocht niet meer baten.

Ook Daniel Coenen grijpt dit jaar naast de bokaal. Mocht hij de jury alsnog enige verhelderende teksten sturen uit zijn laatste clubblad als hoofdredacteur kan hij ongetwijfeld een nieuwe nominatie tegemoet zien. Toen ging het nog tussen twee kandidaten en was de teleurstelling toch voor Ties Steen-Redeker dat hij het uiteindelijk net niet geworden is. Dat hij na een jaar IJsselmeervogels weer teruggekeerd is bij onze club is natuurlijk prachtig, maar in eerste instantie had hij nooit weg moeten gaan! Stel dat meer CJVV-topvrijwilligers de sprong naar een Topklasser willen gaan maken...

En toen was het dus duidelijk:

Zijn vele kwaliteiten zijn bekend, zijn inzet voor CJVV is al jaren zichtbaar en veelal onzichtbaar. Van begenadigd presentator tot Facebook, van sponsoring tot Club van Honderd, van bardienst tot twitter en van content manager tot Club-TV. Gert kan en doet het allemaal. En dat ook nog eens op een hele prettige manier. Een jongen van de club waar CJVV ontzettend trots op mag zijn en die hopelijk nog vele jaren zijn  talenten blijft inzetten voor onze club.

                         De winnaar van de FC Weiland Prestatiebokaal 2016 is

                                                            Gert van Assen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!