Sponsors

Vrijwilligersavond op 11 maart, geef je nu op!!!!

3 maart 2016 11:45


Alleen dankzij de inzet van u en van al die andere vrijwilligers kan CJVV bestaan. U maakt het mogelijk dat er gevoetbald kan worden. Voor de vele uren die u vrijwillig en onbetaald steekt in CJVV, willen wij u hartelijk danken. Om als bestuur onze waardering voor uw inzet tastbaar te maken, organiseren wij een feestelijke avond voor u en uw collega-vrijwilligers op vrijdag 11 maart.


Vanaf 19:00 uur bent u welkom in ons clubgebouw. Thuis eten hoeft niet, want op het programma staat o.a. een heerlijke maaltijd.

  • 19:00 uur Welkom in ons Jan Hietkamp paviljoen
  • 19:30 uur Opening van het buffet, dat wordt verzorgd door het befaamde oosters restaurant Habibi, sponsor van het 5e. Ontdek de Arabische keuken, de wereld van 1001 smaken.
  • 20:30 uur Pubquiz onder leiding van Michiel Beumer en Robert Snijders met mooie prijzen

Dat wordt dus een avond vol gezelligheid, plezier, hilarische vragen, met een biertje in de hand... Tijdens de afterquiz-borrel is er nog volop gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook zal tijdens deze avond de winnaar van de FC Weilandprestatiebokaal 2016, de prijs voor de vrijwilliger van het jaar, bekend worden gemaakt. De nominaties hiervoor kunt u binnenkort vinden op onze website.

Wij stellen het zeer op prijs u en uw partner die avond te mogen begroeten. Hierbij nodigen wij u hartelijk uit dit festijn mee te maken. Het buffet is evenals de consumpties voor u als zeer gewaardeerde vrijwilliger en voor uw partner gratis.

In verband met de inkoop vinden we het prettig om te weten op hoeveel CJVV’ers we ongeveer kunnen rekenen. Dus als je komt, geef bij Henk Nagelhout even op of je met of zonder partner komt (mailadres: henk.nagelhout@ziggo.nl; tel. 033-4752989).

Met vriendelijke groet,

Peter Coenen en Henk Nagelhout,

Namens het bestuur van CJVV

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!