Sponsors

Staat één van onze CJVV vrijwilliger straks in Oranje?

1 maart 2016 11:00


Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Voor verreweg de meeste voetballiefhebbers een droom die nooit in vervulling zal gaan. Maar binnenkort zijn er drie verenigingsvrijwilligers die bij de wedstrijd Nederland - Frankrijk op vrijdag 25 maart een belangrijke rol gaan spelen.

Want zonder vrijwilligers, geen voetbal. Speciaal om deze groep helden in de spotlights te zetten, komt de KNVB met een actie. Nomineer jouw CJVV vrijwilliger, dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje!

 

Bij de vereniging zijn natuurlijk heel veel verschillende vrijwilligers actief, waardoor de KNVB voor deze wedstrijd heeft gekozen om een voorzitter, een terreinknecht en een koffiejuffrouw van één van de 3.000 verenigingen in Nederland in het zonnetje te zetten.

 

Met deze actie wil de KNVB voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken die het voor hen week in, week uit mogelijk maken van voetbal te genieten!

 

Zonder vrijwilligers, geen voetbal. Nomineer daarom hier de jouw favoriete vrijwilliger van CJVV. En motiveer waarom juist jouw vrijwilliger de koffiejuffrouw, terreinknecht of voorzitter van Oranje moet zijn bij Nederland – Frankrijk op 25 maart! Maak vooral een leuke omschrijving van alles wat hij of zij voor onze club doet. Dus surf nu snel met de link naar de website en nomineer jouw favoriete CJVV vrijwilliger.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!