Sponsors

Nominaties FC Weiland Prestatiebokaal.

26 februari 2016 16:15


Op de Vrijwilligersavond van 11 maart a.s. zal bekendgemaakt worden wie de winnaar gaat worden van de fameuze FC Weiland Prestatiebokaal, anders gezegd, wie wordt in 2016 verkozen tot “Vrijwilliger van het Jaar”? Wie wordt de opvolger van Evert Landman?

2016 - Nominaties FC Weiland Prestatiebokaal.

Op de Vrijwilligersavond van 11 maart a.s. zal bekendgemaakt worden wie de winnaar gaat worden van de fameuze FC Weiland Prestatiebokaal, anders gezegd, wie wordt in 2016 verkozen tot “Vrijwilliger van het Jaar”? Wie wordt de opvolger van Evert Landman?

CJVV kan slechts bestaan dankzij al die trouwe en enthousiaste vrijwilligers die elke week weer het voetballen voor onze leden mogelijk maken, of een onmisbare bijdrage leveren aan het “randgebeuren”, zoals inzet in de kantine, handige handjes bij diverse klussen, de organisatie van CJVV-evenementen enz.

Al die vele vrijwilligers verdienen eigenlijk een medaille. Het is al bijna 40 jaar een mooie traditie bij onze club om jaarlijks een select  aantal topvrijwilligers te nomineren die in aanmerking  komen voor de titel: “Vrijwilliger van het Jaar”. De uiteindelijke winnaar wordt beloond met de FC Weiland Prestatiebokaal.

De uiterst deskundige jury heeft dit jaar vier personen genomineerd. Vier CJVV-toppers, die zich al jaren geweldig inzetten voor onze club.

 

In willekeurige volgorde, de genomineerden 2016:

Ties Steen Redeker

Wie Ties zegt, zegt scheidsrechter! Een vertrouwd fluitist, zowel op de zaterdag als bij doordeweekse wedstrijden. Begenadigd CJVV-klusser, schilderen is zijn specialiteit. Voormalig wedstrijdsecretaris bij de jeugd.  Trouw medewerker bij de jaarlijkse Wandeltweedaagse, blijft met zijn CJVV-“slapies” zelfs overnachten om de boel in de gaten te houden en is overdag paraat voor allerlei hand- en spandiensten.

Vorig jaar volgde hij zijn innerlijke roep om bij IJsselmeervogels aan de gang te gaan, zag waarschijnlijk het sportieve verval al aankomen en keerde gelukkig dit jaar weer  op zijn schreden terug. Tot groot geluk van CJVV, want inmiddels is Ties alweer actief op diverse fronten zoals, scheidsrechterscoördinator, leider CJVV 2, grensrechter en scheidsrechter.

Gert van Assen:

Doorliep als voetballer alle geledingen binnen de club: van jeugdspeler tot vaste waarde van ons eerste elftal en is nu (mits fit) op lager niveau actief in het 7de.  Was tussendoor nog jeugdleider, jeugdtrainer , lid van de Sponsorcommissie en zelfs kandidaat voorzitter in 2009. Gert trad en treedt regelmatig op de voorgrond als begenadigd presentator bij het G-toernooi , de Winterbosloop en andere evenementen, maar is ook op de achtergrond op vele gebieden actief: hij is content manager van de CJVV website, is de stuwende kracht achter CJVV Club TV en is de social mediagoeroe van CJVV: Gert houdt Twitter en Facebook up-to-date. Daarnaast is hij bestuurslid van de Club van Honderd en draait hij regelmatig een bardienst.

 
Jan Hop.

Jan is al 16 jaar de vaste verzorger van ons eerste elftal. In al die jaren heeft hij vele trainers, leiders en grensrechters zien komen  en vooral gaan. Vaak ging dat de laatste jaren niet zonder slag of stoot, met de nodige discussie en onvrede. Jan bleef tijdens die stormen echter fier overeind als een rots in de CJVV-branding. Regelmatig niet eens met de gang van zaken,  koos hij toch altijd weer voor CJVV.

Daarnaast is hij altijd bereid om te helpen met een klus op de accommodatie of zomaar ergens een helpende hand toe te steken. Jan is  geliefd bij zijn clubgenoten, een voorbeeldvrijwilliger!

Hoewel: Jan is een betààlde kracht. Op zich niets mis mee, maar daarin is in de reglementen van de FC Weiland Prestatiebokaal niet voorzien, we kiezen hier de vrijwilliger van het jaar. En regels zijn regels, de jury kan en wil na ruim 35 jaar het reglement niet veranderen. Het reglement is leidend.

Deze welverdiende, maar bij voorbaat kansloze, nominatie is bedoeld om Jan te laten zien hoezeer de jury alles waardeert wat hij tot nu toe voor CJVV heeft betekend!

Daniel Coenen.

Wat vinden wij anno nu in onze club belangrijk? Wat zijn onze normen en waarden, waar hechten CJVV’ers belang aan?  Dankzij Daniël Coenen is daar, na vele jaren,  een duidelijk antwoord op gekomen: Onder zìjn deskundige leiding werd er een aantal avonden in groepsessies nagedacht over wat de leden zèlf vinden dat de normen en waarden zijn die bij onze club horen, en waar we ons fijn bij voelen. Dit resulteerde eind vorig jaar in de CJVV-cultuurkaart, die de leidraad voor de toekomst van CJVV moet zijn. Een uniek project dat ook in de landelijke media met belangstelling gevolgd is.

Daarnaast maakte Daniël deel uit van een groepje actieve meedenkers die de kantine de komende maanden gaan upgraden. Nog steeds is hij als voetballer actief als speler van ons zesde elftal.

Daniel was enige jaren hoofdredacteur van ons clubblad “Op de Stip”. Als huidig columnist van ons clubblad neemt hij geen blad voor de mond en weet hij onze bestuurders alert te houden.

Dit zijn de genomineerden van 2016. Op de vrijwilligersavond zal dus bekendgemaakt worden wie er dit jaar met de prestigieuze FC Weiland Prestatiebokaal naar huis gaat!

 

Hoogachtend,

De jury

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!