Sponsors

Houding van de maand februari [Cultuurkaart]

16 februari 2016 21:15


Vorig jaar oktober werd de CJVV cultuurkaart gelanceerd. Je ziet de kaart in de kantine hangen, er zijn vele kleine kaartjes uitgereikt en elk nieuw lid ontvangt bij de welkomstmail een digitale cultuurkaart. Maar wat betekent die cultuurkaart voor ons gedrag bij de club. Hierover willen we graag met elkaar in gesprek gaan. Dit kan met bijvoorbeeld een dilemma als onderstaande situatie die past in het kader van verantwoordelijkheid. Hoe zou jij handelen in de volgende situatie?

Dit kan met bijvoorbeeld een dilemma als onderstaande situatie die past in het kader van verantwoordelijkheid. Hoe zou jij handelen in de volgende situatie?

Je krijgt een nieuwe speler in je team. Hij is net verhuisd naar Amersfoort en kan, helaas, nog niet zo goed voetballen. Hij is lid geworden van CJVV om beter te leren voetballen en om nieuwe vrienden te maken. Wat doe je?

  • Ik doe niks, het is aan hem om er iets van te maken
  • Op de trainingen betrek ik hem extra bij de oefeningen en praat ik met hem over voetbal
  • Ik zorg ervoor dat hij zich thuis voelt, door bijvoorbeeld te vragen waar hij vandaan komt en waar hij nu op school zit

Denk hier eens over na. Wat zou jij doen? Eén van bovenstaande optie? En waarom dan? Of zou je iets anders doen, wat dan en waarom? Reageer op vorige reacties.

Praat hierover mee op Facebook of voer de Poll uit op de website van CJVV!Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!