Sponsors

Voetbal & Keeper 3-daagse voor alle jeugd van 5 t/m 15 jaar

3 februari 2016 9:00


De voorjaarvakantie komt er weer aan. In de 2e helft van februari zijn de kinderen weer thuis. Of bij CJVV? Uw club organiseert elke schoolvakantie een leuk evenement voor de jeugd, professioneel begeleid door De Voetbalschool Amersfoort.

Tijdens deze 3-daagse krijgen de deelnemers ‘s ochtends techniektraining / keeperstraining van gediplomeerde (keepers)trainers van De Voetbalschool. Na de pauze (inclusief lunch) zal het middagprogramma in het teken staan van het De Voetbalschool Kampioenschap 2016. Op de winnaars staat ook dit jaar weer een mooie prijs te wachten!

 

Het programma tijdens deze 3-daagse ziet er als volgt uit:

Ø  10:00 - 12:00 techniektraining/keeperstraining

Ø  12:00 - 13:00 lunch + De Voetbalschool Kampioenschap-quiz

Ø  13:00 - 15:00 De Voetbalschool Kampioenschap

 

De techniektrainingen zullen o.a. bestaan uit passeerbewegingen leren, dribbelen met de bal en controleren van de bal. Maar vooral zullen ze veel duelvormen spelen, om ze klaar te stomen voor het De Voetbalschool Kampioenschap dat ‘s middags plaats vind. De keepers worden door middel van gerichte keeperstraining klaar gestoomd voor het middagprogramma. Tijdens het toernooi kunnen spelers individueel en als team punten verdienen. Iedereen maakt dus evenveel kans om te winnen!

 

Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 t/m 15 jaar. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom. Dus vraag gerust vriendjes of vriendinnetjes mee. De kosten voor deze 3-daagse bedragen € 77,50. Leden van CJVV ontvangen € 7,50 korting op dit bedrag. Hiervoor kan de volgende kortingscode ingevuld worden: DVSCJVV.

 

Één deelnemer van deze 3-daagse gaat naar het ProClass Event van De Voetbalschool bij en met medewerking van een speler van een Nederlandse topclub. Wil jij in aanmerking komen voor deze prijs en meedoen aan het De  Voetbalschoolkampioenschap 2016? Schrijf je dan snel in via: www.devoetbalschool.nl.

 

Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij Dennis Been, 06-50963781.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!