Sponsors

CJVV Social Sponsoring, makkelijk en kost je niets - download nu de Web App

21 januari 2016 10:15


Op de homepage van de CJVV website vind je onderaan de stand van de social sponsoring. Zonder dat je het merkt spaar je mee voor CJVV. Een groot aantal webwinkels doneert voor elke aankoop die jij doet een bedrag in de Social Sponsormeter van CJVV, zonder dat je er iets van merkt, zonder dat het je iets kost!

Nu lopen de inkomsten van de sponsormeter de laatste tijd nogal terug. Het is niet aannemelijk dat er minder on-line wordt gekocht. Het zou kunnen dat je de Social Sponsor Web App niet actief hebt. Of niet meer actief hebt. Deze Web App linkt automatisch je aankopen aan CJVV. Je kunt dus direct je winkelwagentje vullen zonder dat je eerst via de speciale Social Sponsoring pagina op de CJVV website hoeft te surfen. Activeer dus nu direct even onderstaande link:

 

http://socialcheckpoint.org/webapp&lang=nl

 

Doe dit a.u.b. direct even op het device waarop je doorgaans je on-line inkopen doet, dus je laptop, notebook of smartphone. In 2 of 3 kliks staat de App klaar en worden automatisch jouw aankopen aan CJVV gelinkt. Alvast heel erg veel dank!!!

 

Vind jij het ook zo irritant om altijd in de rij te moeten staan en naar het keuken afgiftepunt te moeten lopen om te kunnen pinnen bij CJVV? Met de Sponsormeter sparen we nu voor een mobiele PIN automaat waarmee je dus op elk moment aan de bar je bestelling kunt betalen. Hoe meer we sparen, hoe sneller we het apparaat kunnen aanschaffen.

 

Met deze link kom je op de CJVV Social Sponsor pagina, waarop je alles kunt lezen over ons nieuwe spaardoel. Maar ook vind je daar een overzicht van alle meewerkende bedrijven, zoals Zalando, NUON, KPN, KLM, Belsimpel enz. In totaal werken zo’n 30 bedrijven mee als sponsor van CJVV. Klik en lees;

 

http://www.cjvv.nl/1109/sponsormeter/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!