Sponsors

[Verslag & Uitslagen] 34e editie CJVV Winterbosloop

5 januari 2016 21:00


Verslag en uitslagen van wederom een prachtige editie van de CJVV Winterbosloop!

34ste  CJVV Winterbosloop

Met stukjes vooraf over de inmiddels gelopen Winterbosloop in diverse kranten en via internet is Freek van Slooten weer heerlijk bezig geweest om alles wereldkundig te maken, iedereen mocht weer meedoen aan dit jaarlijkse CJVV-festijn. Achteraf, op 4 januari 2016 staat er zelfs een prachtig artikel in het AD (klik op onderstaande foto) over de Winterbosloop, geweldig geregeld Freek, enorm bedankt! En dank aan de journalist Bart Kuijpers.


De 34ste Winterbosloop zou worden gelopen op 9 januari 2016, echter op het laatste moment kwam er in deze planning een kronkel. De KNVB had op deze datum meerdere wedstrijden ingeplant op de velden van CJVV en dus kon de Winterbosloop niet meer doorgaan op de 9e.


Dankzij een fantastische groep CJVV-ers is de Winterbosloop omgezet naar 2 januari 2016. Iedereen wist zijn/haar afspraken om te zetten om dit lokale volksfeest door te kunnen laten gaan.


Quizmaster Daniel Smit kwam het “oppastechnisch” wat minder goed uit, binnen de familiekringen werd dat gelukkig opgelost. Ook de hond van de familie Pot (Youri) was het er blijkbaar niet mee eens. De ‘lekkere’ hangbank beneden in huize Pot is gratis en geheel vrijblijvend te grazen genomen.

Bar- & keukenpersoneel, heren aan de start/finish, heren in het bos en langs het parcours, deelnemers, ouders, leiders, trainers, Freek van Slooten, Michiel Beumer, Evert Landman (volgend jaar weer???), Wim de Leu, Paul Tulp en Liesbeth & zoonlief en iedereen die we nu nog vergeten zijn,  allemaal enorm bedankt voor jullie tomeloze inzet, jullie aanwezigheid en jullie gezelligheid.

   

Speciale dank gaat uit naar onze sponsoren, dankzij hun was het Rad van Fortuin, na afloop van de 6 km weer een groot succes!

De sponsoren waren dit jaar:


Hopelijk zijn de bovengenoemde sponsoren weer zo vrijgevig bij de 35ste Winterbosloop!


Net als afgelopen jaar zal er ook dit jaar een cheque overhandigd worden aan de organisatie van het G-toernooi.


Mocht u nou op de bank zitten en dit aan het lezen zijn en u denkt dat u of uw bedrijf de 35ste Winterbosloop op welke manier dan ook kan sponsoren door middel van een (kleine) gift of  op welke andere manier dan ook, dan houden wij ons aanbevolen en zijn u bij voorbaat al zeer dankbaar. U kan dan contact met ons opnemen door een mail te sturen aan rvanholland@planet.nl


De 34ste Winterbosloop was “weertechnisch” een druilerige editie, Jan Pelleboer zou in zijn tijd een 4 hebben gegeven als cijfer, echter, met z’n allen hebben wij er een dikke 10 van gemaakt, want wij als organisatie hebben van ’s ochtends vroeg t/m ’s avonds genoten van elk moment. Hopelijk was het voor iedereen een top dag.


Normaal gesproken zou Jaap Hogendoorn ons als organisatie ook nog helpen, echter Jaap kon er niet bij zijn wegens gezondheidsproblemen. Hopelijk kom je er weer snel bovenop Jaap, beterschap!

De 2 km, 4 km en de 6 km hebben 3 geweldige winnaars opgeleverd, te weten:

  • Dave Tolboom bij de 2 km 8,49
  • Amel Verhoeff bij de 4 km in 13,52
  • Jeroen Verboom bij de 6 km in 19,02

Er werden zeer mooie en scherpe tijden gelopen op een parcours wat iets langer was dan de vorige editie.

Als organisatie zitten we er aan te denken om volgend jaar het parcours een keer niet te wijzigen, zodat iedereen de gelopen tijden met het jaar er voor kan vergelijken.

Dat moet toch een enorme extra motivatie zijn om volgend jaar weer mee te doen. Hopelijk zijn er dan ook meer dames en nog meer jeugdteams aanwezig, zou geweldig zijn!


Op de nieuwe wisselbeker staan inmiddels de winnaars (1e CJVV-er) ingegraveerd, de winnaars van de 32ste en 33ste editie waren Stefan Mets en Stefan Mets, zij eindigden in respectievelijk 2014 (winnaar) en 2015 als eerste CJVV-er. Volgend jaar staat Jorrit Nieuwenhuis er ook bij op, hij was dit jaar de eerste CJVV-er die over de finish kwam.


Jeroen “Haile Gebrselassie” Verboom, een welkome gast van buiten CJVV, won net als vorig jaar de 6 km met een tijd van 19:02, overigens ook precies dezelfde tijd als vorig jaar, dit terwijl het parcours iets langer was, wat een talent! En dan ook dit jaar de oudste en meest fitte deelnemer ooit. Anton Schuurman deed met zijn 79 jaar jong, niets onder van het jonge grut! We hopen je volgend jaar in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen!


Vincent van Holland aka DJ Spekkie (in de spotlights gezet door heuse discobollen) verzorgde op zijn geheel eigen wijze de muziek op deze dag en wat hebben we met z’n allen weer genoten van zijn ongekende kwaliteiten, zelfs nummers van nachtegaal Jordi van Loon zijn het aanhoren waard…….. dit is overigens niet helemaal waar.

Er werden vele nummers aangevraagd en gedraaid, dit leverde een hele leuke sfeer op, fantastisch. Voornamelijk was hierdoor Henk Glashorst dan ook niet weg te slaan, gezellig Henk volgend jaar weer hopelijk!


Naast de hierboven genoemde Henk, hopen wij u allen volgend jaar te mogen begroeten tijdens de 35ste Winterbosloop.

Definitieve uitslag 2 km
Definitieve uitslag 4 km
Definitieve uitslag 6 km

Om mee te nemen in het nieuwe jaar hierbij nog een wijze spreuk, doe er uw voordeel mee, namens de CJVV Winterbosloopcommissie:


Vriest het in de elfde nacht,
zes weken vorst wordt er verwacht.
De elfde nacht na Kerstmis.


Uw CJVV Winterbosloopcommissie


Fotoimpressie
    
    

Voor alle foto's van de dag kijk hier Met dank aan huisfotograaf Paul Tulp!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!