Sponsors

CJVV Jubilarissen beginnen 2016 met huldiging

4 januari 2016 11:15


Traditioneel start CJVV elk jaar met de Nieuwjaarsreceptie voor alle leden en belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomst worden altijd de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Dit jaar waren er maar liefst 7 leden die al 25 jaar lid zijn van de club. Voorzitter Peter Coenen huldigde elke jubilaris met een persoonlijk woord, waarin alle verdiensten voor de club werden gememoreerd. Hierna ontvingen zij van secretaris Henk Nagelhout de zo fel begeerde zilveren CJVV speld. Helaas kon oud penningmeester Gert van de Kuilen niet aanwezig zijn.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie maakte voorzitter Peter Coenen bekend dat Sijtze Wobbes ook volgend seizoen de A selectie van onze club zal trainen. “Wij zijn blij dat wij nog een seizoen verder gaan met Sijtze. Binnen de club zal iedereen achter dit besluit staan” aldus de trotse voorzitter in zijn nieuwjaarstoespraak. De trainer zelf hoorde het glimlachend aan. “Ik heb inderdaad besloten nog een jaar door te gaan bij CJVV. Hierbij spelen enkele factoren een belangrijke rol, zoals de groeiende ambitie van CJVV en het enthousiasme van de club. Daarnaast mag ik werken met een fijne spelersgroep”. Aldus de tevreden trainer van CJVV.


De voorzitter had nog een andere belangrijke aankondiging in petto. “Aan het eind van dit seizoen zal de kunstgrasmat op ons hoofdveld vervangen worden. De huidige mat ligt er al vanaf het begin van deze eeuw en is nodig aan vervanging toe. Wij verheugen ons op een nieuwe modernere kunstgrasmat”.Foto;  De gehuldigde CJVV jubilarissen met staand v.l.n.r. Maarten Brasjen, Vincent van Holland, Daniel Coenen, Hugo de Mooy, Peter van Rijn en zittend Martin van de Vorst. Gert van de Kuilen kon helaas niet aanwezig zijn.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!