Sponsors

Arnoud van Slooten stopt met wedstrijdsecretariaat

28 december 2015 21:00


Bij elke voetbalclub is het wedstrijdsecretariaat het kloppend hart van alles wat er op de velden gebeurt. Gedurende vele jaren werd bij CJVV het wedstrijdsecretariaat verzorgd door Arnoud van Slooten. Arnoud heeft echter recent besloten per direct met deze werkzaamheden te stoppen. Het bestuur van CJVV wil Arnoud graag bedanken voor al die jaren dat hij het hart van het wedstrijdgebeuren kloppend heeft gehouden. Met grote inzet en accuratesse heeft hij er voor gezorgd dat de wedstrijden organisatorisch altijd vlekkeloos verliepen. Dat is een hele prestatie en verdient ons aller dank.

Eén en ander betekent echter wel dat we vanaf heden nieuwe mensen nodig zijn om alle zaken rond wedstrijden te plannen. CJVV is daarom op zoek naar één of meerdere personen met administratieve en/of organisatorische interesse. Het is enorm dankbaar werk, omdat jouw voorbereiding er voor zorgt dat elke zaterdag zo’n 50 teams (ca. 750 mensen) plezier hebben met de door jou geplande wedstrijden. In het kort gaat het om 2 taken;

 

1.       Wedstrijdsecretariaat

Het maken van het wekelijkse wedstrijdprogramma en het contact met de KNVB en zo nodig met andere verenigingen hierover. Het programma publiceren via de CJVV website.

 

2.       Scheidsrechterscoördinatie

De coördinator plaatst een scheidsrechter bij een wedstrijd. Communicatie van e-mail en CJVV website.

 

We zoeken dus 2 functionarissen die deze functies zouden willen vervullen.

 

Wij zoeken mensen die plezier willen beleven aan het voor anderen mogelijk maken dat er wedstrijden gespeeld kunnen worden. Wie we zoeken? Misschien wel jou, of wellicht ken jij iemand die het zou willen doen, of misschien heb je een (schoon)vader die door bijvoorbeeld pensionering tijd heeft om hier wat in te betekenen. Verstand van voetbal is niet strikt noodzakelijk. En je krijgt er veel dankbare momenten voor terug.

 

Zou jij willen meehelpen zodat we vanaf 9 januari 2016 gewoon door kunnen gaan met het spelen van  wedstrijden? Meld je even aan bij Jaap.Hoogendoorn@centric.eu.

 

Alvast heel veel dank. Het bestuur van  CJVV.

NB; Meer weten over de inhoud van de werkzaamheden in het wedstrijdsecretariaat? Klik hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!