Sponsors

Milas Hietkamp sport voor Fonds Gehandicaptensport

12 december 2015 21:15


A.s. zondag 13 december doet Milas Hietkamp (CJVV 1) mee met de Giathlon, een sportevenement met als doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor mensen met een lichamelijke handicap.

Fonds Gehandicaptensport

In Nederland hebben ruim 1.7 miljoen mensen een handicap. Voor veel van hen vraagt sporten een uiterste inspanning en ondersteuning. Zelfs toegankelijke sporten als lopen, fietsen en zwemmen zijn voor hen niet altijd vanzelfsprekend. Het Fonds Gehandicaptensport zal uw donatie gebruiken voor projecten in Nederland die tot doel hebben de sportparticipatie van mensen met een handicap te vergroten. Dat gebeurt op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Jong en oud. Top- en breedtesport.

 

Bij deze eerste indoor triathlon zijn zullen niet alleen topsporters en triatleten aanwezig zijn, maar ook de ambassadeurs van Fonds Gehandicaptensport: zoals Guus Hiddink, Barbara de Loor, Carl Verheijen en Toine van Peperstraten.

 

Donaties voor Milas zijn welkom! Elke donatie komt voor 100% ten goede aan de gehandicaptensport. Alvast bedankt!

Doneren kan via http://giathlon.nl/deelnemer/milashietkamp/

 

Mijn persoonlijk motivatie:

‘Voor mij is sporten is heel belangrijk. Het is gezond voor je, maar vooral een heerlijke uitlaatklep! Ik vind het belangrijk dat iedereen een paar keer per week de mogelijkheid moet hebben om dit te kunnen doen.'

 

Met vriendelijke groet,
Milas Hietkamp
Dolphiq Technical

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!