Sponsors

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op 17 december 2018

15 november 2018 8:45


De jaarlijkse algemene leden vergadering wordt weer gehouden. Alle CJVV leden worden uitgenodigd voor dit jaarlijkse evenement in onze CJVV kantine.

Je kunt er de klok op gelijk zetten. Elk jaar zo tegen eind november, begin december staat de Algemene Leden Vergadering op de agenda. Zo ook dit jaar weer, maandag 17 december.

Tijdens deze avond legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid, worden de jaarverslagen besproken, komt het financiële reilen en zeilen van de club aan de orde, enz. In de vorige ALV van 17 januari 2018 kwamen de leden met verschillende suggesties. Op a.s. maandag 17 december kun je horen wat er met deze suggesties is gedaan.

Kortom, tijdens de Algemene Leden Vergadering kunnen de leden van zich laten horen. En daarnaast; het is ook nog eens gewoon erg gezellig.  Maar ja,….. dan moet je er natuurlijk wel zijn!


Noteer daarom alvast maandag 17 december 20:00 uur in je agenda.

De vergaderstukken (agenda, jaarverslagen, jaarplan, financiële stukken) zijn binnenkort in papieren vorm af te halen in de kantine. Daarnaast zijn deze stukken (m.u.v. de financiële stukken) binnenkort ook in digitale vorm via de CJVV website beschikbaar. Deze zijn makkelijk te downloaden en desgewenst te printen. De financiële verslagen zijn alleen op aanvraag digitaal beschikbaar, zoals ook in het verleden gebruikelijk. Stuur hiervoor een mail naar secretaris@cjvv.nl

Met onderstaande links beschik je over de vergaderstukken in digitale vorm. 

  
  
  
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!