Sponsors

Met jouw aankoop bij Broekhuis auto’s, bonus voor CJVV

23 november 2015 19:45


Broekhuis Ford Amersfoort draagt CJVV graag een warm hart toe. Broekhuis ondersteunt onze club met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag in de clubkas wordt gestort wanneer een lid van CJVV, of een ouder van een jeugdlid, bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.

  • € 250,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep) 
  • € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
  • € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,-  (dit geldt voor alle automerken)

Onze leden vullen op deze manier dus zelf onze clubkas aan. Help je mee? Adres van Broekhuis Ford Amersfoort:  Fluorweg 49. (T) 033 – 46 70 511.

 

Broekhuis Amersfoort is onderdeel van de Broekhuis Groep. Broekhuis, vertegenwoordigt negen automerken – BMW, Ford, Hyundai, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, SKODA en Volvo – in 40 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. www.broekhuis.nl

 

Spelregels: 

In aanmerking komen de leden van de vereniging, de ouders van de eventuele jeugdleden maar ook een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt. Bij iedere transactie met Broekhuis heeft de vereniging recht op de genoemde geldbedragen.

 

Je moet zelf bij de penningmeester van de vereniging aangeven dat je een auto hebt gekocht, onderhoud hebt laten uitvoeren of een schade hebt laten herstellen bij Broekhuis. De penningmeester van de vereniging houdt de score bij. Mailadres; enawijn@ziggo.nl.

 

Het sponsorbedrag wordt 1x uitbetaald, dus aan 1 vereniging. Indien een lid van de vereniging ook lid is van een andere vereniging welke gebruik maakt van de Broekhuis Clubbonus zal hij/zij een keus moeten maken welke vereniging het geld krijgt.

 

De sponsorbedragen worden per kwartaal afgerekend i.o.m. de penningmeester.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!