Sponsors

Jij kunt het verschil maken voor onze CJVV jeugd

23 november 2015 9:45


Onze club heeft gelukkig een grote en bloeiende jeugdafdeling. Elke week komen een kleine 40 CJVV jeugdteams in het veld, om lekker plezier te beleven aan het voetballen. Maar dit gaat niet vanzelf. Er komt organisatorisch heel wat voor kijken. Denk aan trainers, leiders, scheidsrechters, materialen, enz. Gelukkig beschikken we over vele vrijwilligers die zich inzetten voor onze kids.

Om dit alles organisatorisch in goede banen te leiden is er een jeugdcommissie. Deze stuurt het hele proces aan, onderhoud contacten, adviseert bij uitdagingen, denkt na over beleid e.d. Hier begint dus het plezier voor onze CJVV jeugd. Prachtig werk, want hier worden de voorwaarden geschapen voor onbekommerd voetbalplezier voor onze talenten en talentjes, of je nu in de A1 of de F9 speelt. Het begint altijd bij de jeugdcommissie.

 

Doordat enkele leden van de jeugdcommissie door verschillende oorzaken helaas moesten afhaken, zijn vacatures ontstaan. Wij zouden het vreselijk vinden als de jeugd hiervan de dupe zou worden. Zou jij willen overwegen mee te doen in de jeugdcommissie? De organisatorische toekomst van onze jeugd staat op het spel. En jij kunt het verschil maken.

 

Dit zijn de vacatures;

 

  • ·         Voorzitter jeugdcommissie

De jeugdcommissie zoekt een voorzitter. De voorzitter leidt de vergaderingen, is het boegbeeld van de jeugd en zit namens de jeugdcommissie in het bestuur. Geschatte tijdsinvestering; maandelijks 2 avonden vergadering en per week ongeveer 2 uur.

 

  • ·         Mentoraat KAB, World League, F teams
  • ·         Mentoraat A, B en C teams

De mentor helpt leiders, trainers van de teams als er zaken geregeld moeten worden als materialen, kinderen met ongewenst gedrag, afspraken, lijntjes binnen de club. De mentor is HET aanspreekpunt voor deze mensen. Geschatte tijdsinvestering; maandelijks 1 avond vergadering en per week ongeveer 1 uur.

 

  • ·         Communicatie en verslaglegging

De jeugdcommissie zoekt dé communicator die verslag maakt van de jeugdcommissie vergadering (1 x per maand) en de communicatie verzorgt richting website, Op de Stip, flyers etc. Geschatte tijdsinvestering; maandelijks 1 avond vergadering en per week ongeveer ½ uur.

 

  • ·         Coordinatie evenementen, acties en toernooien

De coördinator evenementen werkt met teams die de toernooien in mei regelen , leuke acties uitzet (extra inkomsten voor de jeugd) en af en toe een evenement organiseert (zoals onlangs met FC Utrecht). Geschatte tijdsinvestering; maandelijks 1 avond vergadering en per week ongeveer ¼ uur.

 

En je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen hé! De jeugdcommissie is een leuk team met mensen die elkaar proberen te helpen en te inspireren. Op dit moment bestaat de jeugdcommissie uit;

  • ·         Voorzitter a.i.                                                  Christian van den Brink
  • ·         Mentor D en E junioren en pupillen       Folkert Jan Boersma     
  • ·         Coördinator technische zaken meisjes Nico van der Linde         
  • ·         Voetbaltechnisch coördinator                  Paul Tulp                            
  • ·         Projectleider indeling teams                     Henk Jan Bus                   

 

Wij hopen dat jij van dit team deel uit wilt maken. Neem gerust contact op. Voor de functie van voorzitter kun je je wenden tot Peter Coenen, e-mail p.g.coenen@kpnmail.nl of mobiel 06-57948814. Voor alle andere functies kun je terecht bij Christian van den Brink, e-mail christianvandenbrink@casema.nl of mobiel 06-29122671.

 

Met vriendelijke groet, namens de CJVV jeugdcommissie, Christian van den Brink, voorzitter a.i.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!