Sponsors

CJVV 55+ senioren ontmoeting op 14 november 2015

4 november 2015 8:00


Het is alweer even geleden dat de laatste seniorenbijeenkomst plaats vond. Bij de seizoensopening op 5 september om precies te zijn. Dit bleek een groot succes, vele Ouwe Trouwe CJVV’ers hadden een gezellige middag rond de wedstrijd van ons eerste.

Nu staat de volgende ontmoeting al weer gepland; zaterdag 14 november, voor, tijdens en na de wedstrijd van CJVV 1 tegen OSM ‘75 uit Maarssen. Doel van deze middag is onveranderd; de onderlinge band tussen al die oudere mensen met een geel/zwart hart weer eens wat aan te halen. Gezellig elkaar ontmoeten, bij te praten, ouwe koeien uit de sloot te halen en natuurlijk sterke verhalen vertellen over hoe het vroeger was. Niet in de drukke kantine natuurlijk, maar in de nieuwbouw, die een prachtig uitzicht over het hoofdveld biedt. Een ambiance waarvan we zeker weten dat die door onze meeste senioren zeer op prijs wordt gesteld.

Alle CJVV senioren van 55 jaar en ouder worden ook per mail uitgenodigd. Maar er zijn CJVV’ers die wij niet kunnen bereiken omdat (e-mail) adres onbekend is. Dus ken jij bijvoorbeeld een CJVV’er die al jaren uit beeld is en destijds een trouwe supporter van CJVV was, maak hem attent op deze gezellige bijeenkomst.

Graag ontmoeten wij vele 55+ CJVV ’ers op zaterdag 14 november vanaf 13:30 uur (later binnenkomen mag natuurlijk altijd) in de nieuwbouw op ons sportpark Vermeerkwartier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!